Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №583 від 27.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Старт

Олег Осуховський - перші кроки депутата

Олег Осуховський - перші кроки депутата

Минулого тижня в обласному штабі Всеукраїнського об’єднання “Свобода” відбулася перша прес-конференція Олега Осуховського у якості народного депутата. Сам по собі цей факт не може не тішити громадськість обласного центру вже тим, що обраний депутат не забуває розповісти про свою роботу виборцям. Це вже добре, хоча поки особливими успіхами на законотворчій ниві наша новообрана Верховна Рада не може похвалитися.

Пан Осуховський розповів про перші кроки новоствореної фракції ВО “Свобода” у парламенті та плани на майбутнє. Так, Рівненська обласна організація, яку продовжує очолювати Олег Осуховський, після вдалого виступу на останніх виборах планує працювати ще активніше, і її активісти сподіваються гідно виступити на позачергових виборах в обласну раду та підгодовуватися до чергових виборів у місцеві ради.

Щоправда, після отримання мандату народного депутата постає питання, чи зможе пан Осуховський поєднувати роботу в парламенті та керівництво обласною організацією. Наразі не до кінця зрозуміло, яку схему керівництва організацією виберуть рівненські “свободівці”, але вже очевидно, що наш обраний депутат від міста Олег Осуховський продовжуватиме активно працювати і у Рівному.

27.12.2012Володимир КОНЄВ



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2012p. 
На головну сторінку