Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №583 від 27.12.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#На дорозі

Пішов сніг - закінчилося пальне

Обласне ДАІ звертає увагу на те, що при ускладненні погодних умов, а саме випадінні мокрого снігу, зниженні температури, ожеледиці, у філії “Млинівський райавтодор” техніка не виїхала для обробки покриття через відсутність пального. Хоча при перевірці керівництво Млинівського райавтодору надало дані про його наявність.

Крім цього, дорожня організація не забезпечила проїзд по дорогах Млинівського району. Відтак, рух транспорту місцевими автомобільними дорогами району був утруднений та обмежений, а на окремих ділянках взагалі відсутній через снігові замети. На більшій протяжності доріг, де наявний проїзд, проїзна частина була не очищена на повну ширину та рух можна було здійснювати лише в одному напрямку. Проїзд був відсутній до 24 населених пунктів району.

У багатьох селах Млинівського району через снігові перемети люди не мали можливості запастися продуктами харчування, а діти місцевих жителів увесь тиждень не ходили до школи. Жителі багатьох сіл казали, що жили, як на острові.

- Завдяки злагодженим діям працівників ДАІ та райдержадміністрації до роботи із снігоочищення та забезпечення проїзду до населених пунктів залучалася спеціальна техніка інших організацій, сільських, селищних рад, фермерських господарств, - повідомив начальник сектору ОДР ВДАІ УМВС Андрій ВАЛЕРКО.

Зокрема, відділ ДАІ УМВС та райдержадміністрація залучили для снігоочищення спецтехніку ПрАТ “Рівнеавтошляхбуд”. Також на вимогу ВДАІ залучили додатково техніку інших підрозділів ДП “Рівненський облавтодор”.

Наразі ситуація на території Млинівського району покращилася: дороги розчищені, рух відновлений. Місцеві жителі кажуть, що тільки після втручання працівників ДАІ ситуація на дорогах покращилася.

27.12.2012



Рівне-Ракурс №10 від 27.12.2012p. 
На головну сторінку