Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №584 від 03.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

До суду через газету

“Вісті Рівненщини” та “Вільне слово” розповсюджуватимуть оголошення про виклик до суду.

Кабінет Міністрів України затвердив перелік друкованих засобів масової інформації місцевої сфери розповсюдження, в яких у 2013 році розміщуватимуть оголошення про виклик до суду відповідача, третіх осіб і свідків, місце фактичного проживання яких невідоме.

З “Вереса” у збірну України

Нещодавно стало відомо, що екс-наставник рівненського “Вереса” Михайло Фоменко очолив збірну України з футболу.

Саме таке рішення ухвалив виконком федерації футболу України. Нагадаємо, рівненський “Верес” нинішній тренер збірної очолював у 1994-му році.

Не задоволені роботою

Державна інспекція ядерного регулювання України не задоволена роботою РАЕС. На засіданні колегії Державної інспекції ядерного регулювання розглянули питання про виконання вимог ліцензії на експлуатацію енергоблоків № 1,2 Рівненської АЕС у понадпроектний термін і постановили, що в цілому діяльність “Енергоатом” щодо двох блоків є недостатньою.

Кращі гуртожитки

На Рівненщині визначили кращі гуртожитки. Зокрема, за перемогу боролися 23 заклади.

Які з них найбільш комфортні та затишні, визначали у два етапи. Переможців обирали серед гуртожитків вищих навчальних закладів І-ІІ та ІІІ-ІV рівнів акредитації. Звертали увагу на умови проживання, стан збереження майна, організацію дозвілля.

У результаті перше місце посів гуртожиток №2 Національного університету водного господарства та природокористування, друге - гуртожиток №10 Національного університету “Острозька академія”, третє - гуртожиток №4 Рівненського державного гуманітарного університету. А в закладах І-ІІ рівнів акредитації відзначили гуртожиток Березнівського лісового коледжу, гуртожиток Сарненського педагогічного коледжу РДГУ та гуртожиток Рівненського державного аграрного коледжу посіли друге місце, гуртожиток Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу та гуртожиток Технічного коледжу НУВГП посіли третє місце. Заклади-переможці матимуть нову побутову техніку.

03.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.01.2013p. 
На головну сторінку