Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №585 від 10.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Комунальна церква

На баланс управління комунальної власності зарахували Свято-Троїцьку церкву на вулиці Басівкутська.

Балансова вартість церкви - 2 мільйони 620 тисяч гривень.

Її управління передасть у безоплатне користування релігійній громаді Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Небезпечних відходів не буде

Аби вирішити проблеми, пов’язані із небезпечними відходами, у Рівному створили спеціальну комісію, щоб розв’язати проблеми збору та утилізації небезпечних відходів. Вищезазначена комісія розроблятиме дієвий механізм цього процесу.

Поки варіантів, як боротися з відходами, за словами Святослава Євтушенка, є три. А саме - нічого не робити і, відповідно, ці лампочки накопичуватимуться на полігоні, зробити так, як в Черкасах, там збір відбувається за кошти місцевого бюджету, або ж введення тарифу.

Насмітили

Насвяткувалися на три машини склотари. Саме в такому об’ємі комунальники Рівного вивезли сміття з міста після святкування Нового року. Зокрема, комунальники повідомляють, що вивезли три автомобілі “МАЗ” та два “ЗІЛи” повністю завантажили пляшками.

Окрім цього, варто зазначити, що роботу комунальники розпочали з п’ятої години ранку і вже до десятої ранку зібрали і вивезли трьома автомобілями 42 кубометри сміття.

Реконструкція судів

Суди у Рівному на вулицях Яворницького, Набережна та 16 Липня мають реконструювати. На ремонт мають виділити 25 мільйонів бюджетних гривень.

Отож, на Рівненський апеляційний господарський суд, що розташований у приміщенні на вул.Яворницького планують витратити 3,3 мільйона державних коштів.

На реконструкцію приміщення Господарського суду Рівненської області, що на вул.Набережна, виділено 16,8 мільйона гривень.

Ще 6 млн. грн. передбачається витратити на реконструкцію двоповерхового приміщення колишнього міського військкомату на вулиці 16 Липня.

10.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2013p. 
На головну сторінку