Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №585 від 10.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини області

Кузнецовськ - із заступниками

У Кузнецовську напередодні Різдва призначили нових заступників міського голови. Депутати на сесійному засіданні затвердили на посадах заступників міського голови та керуючого справами виконавчого комітету міської ради, звільнивши при цьому попередніх заступників міського голови.

Отож, новими заступниками стали Юрій Кравець (фракція “Свобода”), Віталій Магдич (Громадянська партія “Пора”), Тетяна Сич (фракція політичної партії “Сильна Україна”), керуючим справами призначено Олену Антипець (фракція “Батьківщина”).

Нові призначення

Президент України Віктор Янукович нещодавно поповнив свій кадровий резерв трьома рівненськими чиновниками. Відтак, до президентського кадрового резерву “Нова еліта нації” наприкінці минулого року зарахували заступника голови облдержадміністрації Олексія Губанова, заступника голови Дубенської райдержадміністрації Тамару Гелюту та директора обласного контактного центру Миколу Шустова.

Саме таке розпорядження підписав Президент України.

Не виконують вимоги

Йдеться про невиконання вимог владою у Березнівському районі, що стосуються законодавства про реабілітацію інвалідів.

За інформацією прес-служби прокуратури області, посадові особи управління праці не виконали районну програму реабілітації інвалідів та не забезпечили минулоріч спеціальними засобами пересування 36 осіб, які мають право на отримання таких засобів.

На усунення виявлених порушень прокурором району начальнику вказаного управління внесено подання, яке розглянуто та задоволено - людей з обмеженими можливостями забезпечено візками, милицями, палицями.

“Бомба” йде зі сцени

Йдеться про команду КВН “Бомба” Млинів, яка припинила свою діяльність.

Аби попрощатися з вболівальниками, гравці команди написали лист, в якому йдеться: “Шановні друзі та подруги, недруги і недоподруги! Цим повідомленням команда КВН “Бомба” офіційно оголошує про припинення своєї творчої діяльності.

Дякуємо вболівальникам і глядачам, які підтримували команду протягом всіх років її існування. Дякуємо людям, які допомагали нам організаційно і фінансово - власне, наші відносні успіхи без Вас банально не відбулися б.

Фінансова допомога

Співпраця України із Польщею допомагає покращити благоустрій в наших містах. Відтак, цьогоріч польське місто-побратим Костополя Добре Място обіцяє надати фінансову допомогу на благоустрій.

Завдяки такій співпраці у Костополі почали реконструкцію вуличного освітлення, на що отримали 800 тисяч гривень безповоротної допомоги. Що ж стосується планів на 2013 рік, то Костопіль очікує на ще півтора мільйони гривень, до яких має додати 150 тисяч з міського бюджету, аби продовжити зміну стовпів і ліхтарів системи вуличного освітлення.

10.01.2013



Рівне-Ракурс №10 від 10.01.2013p. 
На головну сторінку