Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Знайомство зблизька

Корисна, смачна і велична -

Корисна, смачна і велична -

саме такими є критерії »Острозької мінеральної»

Здавалося б, як може тендітна жінка керувати великим виробничим підприємством? Втім, директор ТОВ “Острозький завод мінеральної води” Олена РУДЬО успішно справляється з обов’язками керівника, ось уже шостий рік поспіль відмінно організовуючи виробничий процес. Освічена, ініціативна, принципова. У ставленні до підлеглих - уважна і чуйна, в колективі Олена Володимирівна користується авторитетом і повагою.

- Основою всієї діяльності ТОВ “Острозький завод мінеральної води” є якість, - стверджує Олена Рудьо. - Вся наша продукція сертифікована. Ми прагнемо задовольнити потреби споживачів і постійно працюємо над цим, удосконалюючись і розвиваючись. На сьогодні принципово вдосконалена технологічна схема видобутку і розливу води, - без контакту з повітрям, - із використанням нових технологій і розробок. Така технологія розливу дозволяє не лише раціонально використовувати надра, а й забезпечує стабільність хімічного складу і фізичних властивостей “Острозької” та високий рівень якості. Нові потужності нарощуються на заводі постійно, так само, як і збільшуються економічні показники.

Доказом цього є перелік перемог і нагород, які заслужено отримало підприємство. ТОВ “Острозький завод мінеральної води” нагороджене Дипломом за результатами “Всеукраїнського конкурсу якості - 2002”. У 2003-му - мінеральна вода “Острозька” нагороджена дипломом фіналіста Всеукраїнського конкурсу “100 кращих товарів України” і увійшла до книги-каталога “100 кращих товарів України”. Лауреатом такого ж конкурсу “Острозька” стала і в 2004-му. Останні три роки ТОВ “Острозький завод мінеральної води” отримувало звання “Кращий роботодавець року” серед малих підприємств-виробників області, а в 2006-му - одержало ще й диплом “За найбільшу кількість місць для інвалідів”.

- Усі нагороди і премії - це підсумок моєї праці і праці колективу підприємства, - переконана Олена Рудьо. - Це своєрідний поштовх до ще кращої роботи. На подібних церемоніях нагород завжди відчувається радість і усвідомлення того, що певні досягнення таки є. Я намагаюся сприяти професійному росту наших кадрів, що, в свою чергу, забезпечує якість продукції, яку випускає ТОВ “Острозький завод мінеральної води”. Адже, існуючи на ринку більше, ніж 35 років, мінеральна вода “Острозька” зарекомендувала себе як високоякісний, екологічно чистий, смачний і корисний продукт.

Уже півтора року “Острозький завод мінеральної води” працює над підготовкою до видобутку і розливу мінеральної природної столової води гідрокарбонат-натрієвого складу. Пройдено основний етап документаційної підготовки і клінічні випробовування самої води.

- Невдовзі, сподіваюся, на прилавках можна буде знайти цю новинку. Вода видобуватиметься з нової свердловини, яка споруджувалася впродовж 2005-го року. Впевнена, що продукт сподобається мешканцям Рівненщини, - стверджує Олена Володимирівна.

А ще керівництво підприємства розмірковує над тим, щоб розробити новинку, якої на прилавках досі не було. Словом, як завжди, підтверджує себе політика керівництва - послідовно нарощувати виробництво, примножуючи якість і надійність продукції та дбати про здоров’я споживачів.

- Завод неодмінно залишатиметься заводом мінеральних якісних вод, - зазначила Олена Рудьо. - Пийте “Острозьку” і будьте здорові!

01.06.2006Алла РОГАШКО



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2006p. 
На головну сторінку