Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №586 від 17.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Запитуйте через електронну адресу aieks_p@ukr.net, смс-кою на телефон (096) 964-61-21, через відкриту електронну групу ВКонтакті http://vk.com/club9687718

Увага! У групі проводяться інтригуючі соцопитування! Поцікавтеся...

“Дикі ангели” крутіші за “Вітальку”

- Олесю, будь ласка, розкажіть про Факундо Арану й Наталію Орейро із серіалу “Дикий ангел”. Чим вони зараз займаються?

Даша

- Факундо Арана (народився 31.03.1972 р.) розповідає про себе: “В останні роки я став зразковим сім’янином. У мене чудова дружина - телеведуча Марія Сусіні, і троє чарівних діток! Донечка й двоє хлопчиків-близнюків. Крім жартів, діти для мене - таке щастя!”. Арана грає в театрі, його зараз запрошують у новий телесеріал. А влітку торік він на мотоциклі їздив Аргентиною - проводив акцію у підтримку донорства крові для дітей і попутно знімав про свої пригоди документальний фільм.

Наталія Орейро (19.05.1977 р.) заміжня за Рікардо Мольо, має сина Мерліна Атауальпа. Орейро задіяна в декількох проектах, проте, за словами актриси, їй найбільше подобається трилер, де вона гратиме серійну вбивцю, котра вбиває “поганих” чоловіків. Як зізнається сама Н.Орейро: “Я у дитинстві була дуже непосидючою. Батьки навіть водили мене до психіатра...”.

- Розкажіть, що то воно таке: “Віталька” на каналі “ТЕТ”, і де його можна скачати? Дякую.

Сергій, м.Рівне

- “Віталька” - це серіалоподібний скетчком виробництва “Роги і копита продакшн”, який не відрізняється особливим інтелектом. Скетчком або скетч-шоу - це програма, що складається з скетчів, коротких комедійних замальовок, довжиною від однієї до десяти хвилин.

Як розповідають про програму самі творці проекту, Віталька живе з мамою, Мариною Францівною, яка бачить у своєму 30-річному синові милого бутузика, що, як і раніше, потребує її турботи та опіки. Самого ж Вітальку давно цікавлять представниці протилежної статі: ногасті, грудасті, а головне - доступні. Однак дівчата люблять брутальних мачо, а не стурбованих доходяг. І що в такому разі залишається робити самовпевненому й відкритому для кохання Вітальці? Він іде в парк, клуб, ресторан, спортзал, аби тільки познайомитися, склеїти… Заради здійснення цієї мрії Віталька готовий на все. Ну, майже на все.

З точки зору дослідників масової культури, цей телесеріал є не дуже якісним маскультом, і чимось нагадує трішки дурнуватих, але кумедних Букіних у т/с “Щасливі разом”. Але принаймні, “Букіни” - це сімейний ситком, який розповідає про пригоди, біди та радощі, котрі об’єднують родину. “Віталька”, вочевидь, розрахований на хлопців з комплексом неповноцінності.

17.01.2013Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 17.01.2013p. 
На головну сторінку