Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №588 від 31.01.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Запитуйте через електронну адресу aieks_p@ukr.net, смс-кою на телефон 096 9646121, через відкриту електронну групу ВКонтактіhttp://vk.com/club9687718 Увага! У групі проводяться інтригуючі соцопитування! Поцікавтеся і довідайтеся, чи ваша думка збігається з думкою більшості...

- Будь ласка, розкажіть про Олександра Головіна, який знімався у серіалах “Кадетство”, “Кремлівські курсанти” та у фільмі “Сволота”. Чим він зараз займається?

Людмила та Ігор, Здолбунів

- Актор, який запам’ятався нам як кадет Максим Макаров, ще з дитинства знімався у гумористичному кіножурналі “Єралаш”. Але й зараз він не нудьгує, і не дає нудьгувати глядачам. Декілька речень про його нові проекти. Саша Головін захопився дубляжем - після мультфільму “Від гвинта” актор узявся за новий прект - “Печать царя Соломона”. Про сюжет: на екрані зустрічаються цар Соломон, джини Юсуф і Гекльберрі Фінн. Головін озвучив Гекльберрі, який має врятувати світ, і вперше в житті закохатися. Робота над мультфільмом тривала майже 6 років, а його творці називають своє дітище анімаційним артхаусом. У жовтні 2013 року на наші екрани вийде комедія “12 місяців” - про мрію, долю та виконання бажань, за участю Олександра Головіна, Катерини Гусєвої, Артура Смольянінова, Марії Семкіної.

- Чи є сайт або група ВКонтакті, присвячена телесеріалам-двійникам “The Bold And The Beautiful” та “Young and The Restless”? (У нашому прокаті як “Зухвалі та молоді” й “Молоді та зухвалі”)?

СМС-запитання без підпису

- Так. Згідно із закритою групою фанів телесеріалів (http://vk.com/club22527156) - це дві мильні опери, котрі є найбільш успішними й такими, що найдовше грають. Англомовні сайти серіалів - http://www.boldandbeautiful.com/ та http://www.theyoungandtherestless.com/

- Я чула, що Новий канал має показувати серіал “Не плач за мною, Аргентино!”. Це наша чи аргентинська мильна опера? Про що вона?

Іннуся К., м.Рівне.

- Це телесеріал російського виробництва. У ньому, окрім інших зірок, знімаються Анастасія Заворотнюк (“Моя прекрасна нянька”) та Неллі Уварова (головна героїня т/с “Не народися вродливою”). Головні героїні серіалу - Світлана (Анна Снаткіна), Христина (Анастасія Заворотнюк), Алла (Дарина Мороз), Маша (Наталія Вдовіна) - переживають не найкращі часи. Саме в ці непрості часи дівчата опиняються у танцювальному клубі “Не плач за мною, Аргентино!”. Його власниця Катерина (Неллі Уварова) впевнена, що вони зайшли в її заклад невипадково. А танок танго зможе вирішити всі ці проблеми.

31.01.2013Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 31.01.2013p. 
На головну сторінку