Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №589 від 07.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Новий керівник

У рівненському міському управлінні культури і туризму призначено нового начальника. Ним став Валерій Марченко, який до цього часу працював директором міського Будинку культури, а ще раніше директором дитячої музичної школи номер два. Окрім цього, він є композитором та засновником фестивалю “Бурштинові нотки”.

Відповідне розпорядження днями підписав міський голова.

Стипендія від Хомка

Міський голова Володимир Хомко обдарованій молоді та вже знаним представникам культури роздав стипендії. Щороку спеціальна комісія визначає 25 найкращих. Сюди входять і дорослі працівники галузі культури, і обдарована молодь.

Отож переможці отримуватимуть протягом року стипендії міського голови, діти - по 100 гривень щомісяця, дорослі - по 200.

Підземка таки закрита

Два місяці тому розпочали закривати прохід під проспектом Миру. А все тому, що хулігани потрощили й обмалювали кіоски. Тож і вирішили встановити ґрати в переході. Хоча, за словами влади, такі дії є незаконними.

Підприємці ж називають такі заходи лише захистом свого майна від хуліганів.

Народний дім не продадуть

Володимир Хомко запевнив, що Народний дім, що знаходиться на вулиці Симона Петлюри, не продаватимуть, а всі розмови, що з цим пов’язані - це безпідставні чутки.

Варто зазначити, що спеціальною комісією зі спеціалістів управління комунальною власністю міста торік навіть проведено перевірку, в якій з’ясували, хто орендує приміщення в цій будівлі.

Саме ця перевірка, за словами міського голови, і стала приводом для пліток.

Призначили

Військову кафедру НУВГП очолив генерал-лейтенант Сергій Горошніков, який раніше був командувачем 13-го армійського корпусу. За плечима генерал-лейтенанта Горошнікова майже 35 років вислуги, участь у бойових діях в Афганістані та Іраці.

Нагадаймо, що попередній керівник кафедри Мирослав Чопик помер у листопаді торік.

Аеропорт запрацює

Рівненський аеропорт, який закрили наприкінці минулого року, знову готовий приймати літаки.

Нагадаємо, що через сніг та ожеледицю злітну смугу закрили.

За словами директора аеропорту Сергія Піндюріна, очищають злітну смугу перед запланованими приземленнями літаків. Наразі бажаючих скористатися послугами нашого летовища немає.

Знесуть чи ні?

Йдеться про більярдну, що знаходиться у парку імені Шевченка. Наразі у міському управлінні містобудування йде дискусія, що робити зі спорудою.

Варіантів є декілька. Зокрема, можливо, замість одного поверху там має з’явитися два.

Але експерти зазначають, що якщо фундамент та стіни не витримають навантаження, будівлю, швидше за все знесуть.

07.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2013p. 
На головну сторінку