Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №589 від 07.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тендер

Дошкільнята не стануть вегетаріанцями

Комітет з конкурсних закупівель Рівненського міського управління освіти двічі провів конкурс на постачання м’ясної продукції. Це було зроблено для того, щоб дітлахи Рівного не стали вегетаріанцями.

Тож чутки, що в рівненські дитячі садочки не постачається м’ясна продукція, виявилися безпідставними. Як стало відомо, вся ця катавасія спричинена лише тим, що не вдалося вчасно провести тендери на постачання м’ясної продукції. Але нас запевнили, що поставка продуктів харчування на цьому не зупинилася.

- Нам не вдалося з першого разу провести тендер на постачання м’ясної продукції для дитячих садочків. Адже на відкриті торги від підприємців надійшло всього дві заявки, і вони, як виявилося, не відповідали всім вимогам. Тому 29 січня ми провели тендер повторно та визначили трьох переможців. Постачатимуть м’ясо у 33 дошкільних заклади приватні підприємці із Рівного за середньостатистичними цінами. І вже 6 лютого ми укладемо з постачальником договір стосовно доставки, - зазначає голова тендерного комітету управління освіти Катерина СИЧИК.

За словами пані Катерини, постачання м’яса через несвоєчасне проведення тендеру не переривалося.

Адже доки договори із переможцями тендеру на постачання м’яса ще не підписані, продукти у садочки доставляють торішні постачальники.

Отож м’ясну продукцію переможці тендеру постачатимуть у дошкільні навчальні заклади протягом 11-ти місяців.

Загалом з міського бюджету на закупівлю м’яса та риби для 33 садочків цьогоріч мають спрямувати більше ніж 3 мільйони гривень.

07.02.2013Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2013p. 
На головну сторінку