Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №242 від 01.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Наше - найкраще!

Ярмарок у вітчизняному стилі

Ярмарок у вітчизняному стилі

Рівненська торгово-промислова палата вже третій рік поспіль проводить виставку продукції підприємств легкої та харчової промисловості “СТИЛЬ-ЕКСПО”.

Кожного року асортимент товарів, представлених у експозиції ярмарку, що за традицією проходить у палаці культури “Хімік” в обласному центрі, розширюється. Цього разу заявки на участь у ній подали підприємці майже з усіх регіонів України. Переважна кількість учасників виставки-ярмарку - вітчизняні товаровиробники. Спільні підприємства теж не відмовилися від участі у ній. Для підприємців захід такого формату – це можливість познайомитися із конкурентами та потенційними партнерами, налагодити зв’язки для подальшої співпраці та реалізації товарів.

За словами президента Рівненської торгово-промислової палати Миколи ЯРОЩУКА, календар проведення виставкових заходів цього року значно ущільнений. Це пов’язано, перш за все, з пропозиціями учасників. Дослухаються організатори заходу і до побажань відвідувачів.

- Найголовніше, що приваблює нашого споживача - це цілком прийнятні ціни. Тут немає ніяких “накруток”- націнок, адже представляють товари безпосередньо самі виробники, - зазначив пан Ярощук. - Представники промислових підприємств України привозять до Рівного все нові й нові зразки продукції, а це означає, що українська легка промисловість відродилася і розвивається. Її продукція користується попитом не лише на батьківщині, але й за кордоном.

- Нині, - стверджує Микола Ярощук, - конкурувати на ринку промислових товарів вітчизняним товаровиробникам значною мірою допомагає реклама. З огляду на це, виставки на кшталт “СТИЛЬ-ЕКСПО” є найбільш дієвим механізмом пожвавлення товарообігу.

Відвідувачі мали можливість ознайомитися із сучасним дизайном та модними тенденціями у легкій промисловості. Трикотаж, взуття, шкіргалантерея, косметика, різноманітні види продукції для дітей а також продукти харчування - це далеко не повний перелік товарів, якій можна було цього разу придбати на ярмарку. Єдине, що не влаштовувало організаторів та учасників “СТИЛЬ-ЕКСПО” - це обмежена площа експозиції.

Питання про будівництво сучасного виставкового комплексу в регіоні неодноразово порушували на різних рівнях. Ось що сказав з цього приводу перший заступник голови Рівненської облради Валентин КОРОЛЮК:

- Наразі така проблема існує і її потрібно вирішувати. Я думаю, що ми найближчим часом розглянемо це питання на рівні обласної ради.

01.06.2006Валентина ЗАХАРОВА



Рівне-Ракурс №10 від 01.06.2006p. 
На головну сторінку