Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №589 від 07.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Без табу

Хмельницький ловелас взявся за рівнян

Уже майже рік колеги з Хмельниччини розшукують 25-річного Андрія. Однак, хлопець не надто квапиться співпрацювати там зі слідчими і подався до Рівного по нові епізоди.

Лише цьогоріч Андрій ошукав вісьмох рівнян, які повірили у щирість його почуттів та намірів. І серед них не лише дівчата, а й хлопці. Однак, у цій цифрі тільки ті, які звернулися до правоохоронців, а скільки ще громадян, що соромляться заявляти до міліції. Цей молодий хмельничанин легко входить у довіру, знайомлячись у розважальних закладах та соціальних мережах в Інтернеті. На вигляд привітний, говіркий та жвавий, молодик одразу вивідував про наявність житла у своїх подруг. Декілька днів активних залицянь - і він уже підночовує у новоспечених наречених. Потім вигадував різні легенди: позика грошей другові у тяжкий момент, необхідність коштів на закупівлю конфіскованої на митниці вживаної техніки, з подальшими чималими заробітками задля спільного інтересу. У знайомих хлопців позичав гроші на розвиток якогось уявного бізнесу, то на запчастини до авто, якого в житті не мав, то на купівлю нового мобільного телефону, прикриваючись знайомством з авторитетними людьми.

Як встановили рівненські правоохоронці, на рахунку в Андрія вже є ухилення від слідства у Хмельницькому за вчинення шахрайств, від сплати аліментів на утримання власної дитини та невиконання судових рішень. У серпні торік його оголосили в розшук з мірою запобіжного заходу - підписка про невиїзд. Однак, у нього, мабуть, норми закону інші, свої. Маючи у свої 25 років такий різноманітний список кримінальних статей, цей молодик, напевно, не має намірів змінювати кваліфікацію.

07.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2013p. 
На головну сторінку