Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №589 від 07.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Запитуйте через електронну адресу aieks_p@ukr.net, смс-кою на телефон 096 9646121, через відкриту електронну групу ВКонтактіhttp://vk.com/club9687718 Увага! У групі проводяться інтригуючі соцопитування! Поцікавтеся і довідайтеся, чи ваша думка збігається з думкою більшості...

- Кажуть, що Олена Яковлева (т/с “Петербурзькі таємниці”, “Каменська”, “Допитлива Варвара”) стала чи то екстрасенсом, чи то віруючою. Розкажіть, яка з чуток відповідає дійсності?

Аня Середа, м.Рівне

Після експериментів з магією Яковлева звернулася до Бога і стала глибоко віруючою людиною. Відбулося це за таких обставин. Ще на випускному Олена за чиєюсь порадою попросила вищі сили про здійснення бажань. На клаптику паперу вона написала: “Хочу стати відомою актрисою”, і поклала у пляшку з-під шампанського. Бажання дуже швидко здійснилося. А актриса повірила, що надзвичайні сили завжди поруч і готові прийти на допомогу.

- Молишся якомусь своєму, нікому не відомому богу, і розумієш, що він тобі скаже: “Так!” - Ділиться Яковлева. - Відпускаєш бажання, воно летить, і обов’язково досягає своєї цілі. Однак невдовзі надзвичайні сили сказали: “За тобою боржок!”. Якось на гастролях Яковлева побачила поруч зі старими декораціями білу жіночу фігуру. Яковлева пригледілась, і завмерла.

- Я зрозуміла, що вона висить у повітрі! І не торкається підлоги, - розповідала шокована акторка. - Тут же зникли всі звуки, а ця примара, ніби хотіла мене про щось попередити.

Пізніше, під час пластичної операції, Олена раптом опинилася у довгому тунелі, і її потягнуло до дуже яскравого світла. Після таких “знамень” актриса стала обережнішою у своїх бажаннях, і навернулася до Бога. Адже загравати з нечистою силою дуже небезпечно.

- Здрастуйте, у мене буде декілька запитань. Cкажіть, чи є книги про Роксолану Хюррем, і яка з них краща? У чому секрет успіху головної історичної героїні телесеріалу “Роксолана. Величне століття”, окрім вроди та розуму?

Люба Д.

- В українській літературі є два прекрасних романи про Хюррем - це “Роксолана” Павла Загребельного й “Роксоляна” Осипа Назарука. Як на мене, то роман Загребельного є більш цікавим та динамічним. Анастасія Лісовська (це справжнє українське ім’я Роксолани) справді виявила розум та терпіння, старанно навчаючись тому, що їй належало засвоїти: мові (можливо, не лише турецькій), історії та культурі країни, її звичаям, релігії, співу, танцям, придворним порядкам та етикету і, зрештою, навіть мистецтву ублажати султана. Це тривало 2-3 роки, за процесом уважно слідкували Валіде-султан (мати Сулеймана) та головний євнух. Коли минув цей час, вони вирішили за необхідне представити Роксолану Сулейману Першому, влаштувавши для цього свято у палаці. З того дня, власне, й розпочалася неймовірна доля Роксолани.

07.02.2013Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 07.02.2013p. 
На головну сторінку