Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №590 від 14.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Просять продовжити роботу

На останньому засіданні виконавчого комітету два суб’єкти господарювання звернулися з проханням продовжити їхню роботу. Зокрема, йдеться про кафе-бар “Сан-Маріно” на вулиці Київська,36, у зв’язку із зміною суб’єкта господарювання, а також кафе “Суренж” на вулиці Соборна,16, до другої ночі кожне.

У результаті роботу кафе-бару “Сан-Маріно” продовжили, а іншого - ні. Міський голова наголосив, що коли буде зроблена історична кімната, тоді й продовжать режим роботи.

Гема подав у відставку

Заяву на звільнення з роботи написав начальник міського управління ЖКГ Рівного Іван Гема. Наразі обов’язки начальника управління житлово-комунального господарства виконує його заступник Володимир Лапюк.

Варто зазначити, що Іван Гема продовжуватиме виконувати обов’язки члена виконавчого комітету доки не призначать нового начальника ЖКГ. Хто очолить управління ЖКГ - поки що у міськвиконкомі не знають, оскільки заява Геми про звільнення стала несподіванкою.

На смітті зароблятимуть?

Для того, аби Рівне стало чистішим, у місті планують ловити правопорушників. Адже мінімальний штраф за викидання сміття у 360 гривень, тому якщо з розумом підійти до справи, то на цьому можна заробити чималі кошти.

- Ми можемо на цьому заробити, але для цього потрібно зловити порушників, а це - складно. У нас є місце у районі вул.Жоліо-Кюрі, що за мостом, щодня утворюється стихійне сміттєзвалище. Ми вже натягували трос, перекопували, та сміття так і викидають.

Стабільні пенсії

Торік у Пенсійному фонді зібрали 1 мільярд 34 мільйони. За цих умов пенсії 56 тисячам пенсіонерам міста виплачувалися вчасно та в повній мірі. Окрім цього, стрімко скорочується заборгованість установи.

- За цей період ми втричі змогли скоротити заборгованість до бюджету Пенсійного фонду і сьогодні вона становить за єдиним соціальним внеском 8,7 мільйонів гривень. Та найсуттєвішим є те, що ми змогли втричі скоротити заборгованість перед підприємствами житлово-комунальної галузі, - наголошує начальник управління Пенсійного фонду України в м.Рівне Микола НІМЧУК.

Вносять поправки

На засіданні виконавчого комітету внесли поправки у справу будівництва АЗС на Басовому Куті.

Це пов’язано з тим, що на вимогу прокуратури члени виконавчого комітету скасували і визнали незаконними результати конкурсу, а відповідно і рішення своїх попередників, які виділили у 2004 році землю “Агаті”.

- Думаю, це стане вагомим аргументом у суді на користь громадян Басового Кута, щоб можна було виграти цей судовий процес по “Агаті” - наголошує міський голова Володимир Хомко.

14.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2013p. 
На головну сторінку