Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №590 від 14.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Наша марка

Світлана Годинюк з дітьми - Іванкою та Дмитриком

“Меблі-Каприз”: Безмежний політ фантазії у формі й кольорі

Світлана ГОДИНЮК: “Проектуємо і виготовляємо меблі із врахуванням усіх забаганок наших замовників”

Багато хто на Рівненщині, як і далеко за її межами, знає ТОВ “Меблі-Каприз” - сучасне меблеве підприємство, яке намагається задовольнити смак і фантазію будь-якої людини. “Меблі-Каприз” гідно конкурують на ринку з іншими меблевими фабриками України. “Як це вдається підприємству, коли навколо виробництво падає?” - запитую у директора ТОВ “Меблі-Каприз” Світлани ГОДИНЮК. У відповідь почув: “Для того, аби задовольнити попит людей, треба не стояти на місці, а розвиватися”. Що ж, нині можна перелічити на пальцях однієї руки вітчизняні підприємства, які роблять добротні м’які меблі. Приємно бачити в їх числі ТОВ “Меблі-Каприз”, вироби якого ось уже вісім років (товариство зареєстроване 14 лютого 2005 р.) приваблюють покупців неперевершеним дизайном, європейською якістю, надійністю та зручністю в користуванні.

“Дуже якісне дуже дешевим не буває”

- Пані Світлано, відомо, що середньостатистичні українці змінюють меблі раз на 20 років. І якщо людина із середнім статком відважилася оновити апартаменти, бодай невеличким диваном, то вона, звісно, хоче його використовувати не лише за функціональним призначенням, а і як крісло, ліжко й кухонний куточок. Та не завжди стандартні меблі підійдуть до наших нестандартних помешкань. Який вихід?

- Звернутися до місцевого меблевиробника з доброю репутацією, перевіреною часом. Звичайно, я розумію, що більшість покупців хочуть придбати дешеві, практичні й добротні меблі. Але відразу застерігаю: дуже якісне дуже дешевим не буває, бо всі якісні матеріали чогось вартують. Головне - аби з ними працювали професіонали. Ми вже не тільки виготовляємо меблі, а й самі проектуємо їх із врахуванням усіх забаганок наших замовників. Разом з ними підбираємо оббивну тканину, рекомендуємо їм, які використати матеріали. Людям приємно відчувати нашу турботу про їхній комфорт. Адже ми не тільки спільно створюємо дизайн обнови в оселі, а й радимо їм, як правильно користуватися меблями, аби продовжити їхнє життя.

Товариство “Меблі-Каприз” тісно співпрацює із провідним світовим виробником оббивних і портьєрних тканин - турецькою компанією “Качар ТЕКСТИЛЬ”. А це - сотні найменувань меблевих і декоративних тканин, які використовуємо у своєму виробництві та реалізуємо гуртом і вроздріб у власному магазині. Наші фахівці неодноразово їздили на фабрики компанії “Качар”, самі вибирали там ексклюзивні тканини, які ніде не використовуються в Україні. “Меблі-Каприз” має лінію виробництва дитячих меблів для хлопчиків і дівчаток із застосуванням широкого асортименту авторських дизайнів тканин для дітей, розроблених майстрами турецької компанії спеціально для нас.

- Переглядаючи каталоги провідних світових меблевиробників, Ви, напевне, пишаєтеся виробами товариства “Меблі-Каприз”, тим, що вони можуть бути конкурентними на міжнародному ринку?

- Можуть бути не тільки конкурентними, а й дешевшими - це однозначно. Звичайно, коли ми відвідуємо меблеві виставки і дивимось, наприклад, ексклюзивні італійські вироби, я щиро заздрю їхнім творцям. Водночас за здобутки мого товариства я дуже вдячна колективу. Ми теж чимало досягли. Знаю, що наші постійні клієнти кожні п’ять-сім років у нас щось замовляють.

“Не стояти на місці, а розвиватися”

- Чекаючи на зустріч з Вами в салоні “Меблі-Каприз”, я оглянув вироби підприємства. Відверто кажучи, мене вразив безмежний політ фантазії в їх формі й кольорі, що, безумовно, забезпечило очолюваному Вами товариству гідну конкуренцію з іншими меблевиробниками України. Як це вдається підприємству, коли навколо виробництво падає?

- Для того, щоб осягнути всі забаганки людей, треба не стояти на місці, а розвиватися, враховуючи побажання як вікових груп населення, так і соціальних верств суспільства. Молоді люди люблять мінімалізм, старші - віддають перевагу класичному стилю, а когось приваблюють авангардні меблі. Щоб задовольнити всі смаки, намагаємося йти в ногу з часом - про що люди запитують, те їм і пропонуємо в широкому спектрі, не зациклюємося на чомусь одному. Здебільшого, виготовляємо меблі на індивідуальне замовлення. Звичайно, дотримуючись при цьому вимог нормативних документів - ГОСТів і ТУ, які беремо за основу, створюючи модель під розміри оселі. Неодноразово все прораховується, уточнюється і тільки після того, як підписаний проект, починаємо виготовляти меблі.

- Що ще виготовляєте, крім меблів на індивідуальне замовлення для населення?

- Офісні меблі, меблі для ресторанів, кафе. Шиємо шикарні покривала для ліжок та чохли для стільців.

“Спочатку треба стати класним спеціалістом”

- Українці все більше переймаються проблемами екологічної чистоти не тільки продуктів харчування, які вони споживають, а й меблів у їх помешканнях. Чи відповідають, пані Світлано, екологічним стандартам вироби Вашого підприємства.

- Насамперед зазначу, що ми ніколи не купуємо дешеві матеріали. Якщо люди хочуть знати, з чого виготовляються замовлені ними меблі, запрошуємо їх на виробництво. щоб вони побачили наші вироби усередині та переконалися у високій якості комплектуючих. Як я вже наголошувала, ми самі продаємо матеріали, які використовуємо. У магазині підприємства вам нададуть вичерпну консультацію про будь-які товари. Можна не тільки відчути на дотик оббивні тканини, а й отримати професійні поради, як правильно, відповідно до інструкції, доглядати за меблями.

Матеріали, які плануємо закупити, спочатку самі ретельно вивчаємо, а вже потім тільки завозимо і використовуємо у виробництві. Всі тканини, шкіра і шкірозамінники, пінополіуретани, неткані тканини та синтапон мають сертифікати відповідності. На підприємстві є люди, які відповідають за якість виконання технологічних операцій від початку до завершення виготовлення виробу. Коли створюється і впроваджується у виробництво нова модель, то я теж за цим безпосередньо слідкую.

- Кажуть, що Ви ведете на підприємстві жорстку кадрову політику…

- Це цілком логічно, адже мене, перш за все, цікавить, що людина вміє робити, що вона мені може запропонувати, чи готова вона вчитися і постійно удосконалювати свої знання і вміння. Сьогодні молоді люди, які приходять на виробничу практику, запитують, перш за все, про заробітну плату. Але для того, щоб отримувати гідну винагороду за працю, спочатку треба стати класним спеціалістом. На жаль, нашій професії майже ніхто не навчає. Вже декілька років ми працюємо напряму з міським центром зайнятості, який надсилає нам людей для професійного навчання. Фізична праця на нашому підприємстві вимагає ювелірного хисту: не кожний може якісно складати меблі, загортати складку, робити рівний шов. Це, на мою думку, одна з причин жорсткого відбору кадрів.

“Не розмінюватися на різні бренди”

- На завершення розмови: Ваші поради потенційним покупцям виробів товариства “Меблі-Каприз”.

- Не розмінюватися на різні бренди. Ось недавно був випадок - люди приходили й казали, що десь є в продажу львівські меблі. От у мене щире запитання: а чим відрізняються рівненські меблі від львівських. Ми так само давали свої меблі у київські брендові магазини, які в ніякому разі не вказували, що це рівненські. У нас такі самі люди працюють, і матеріали нічим не гірші використовуємо. За народною приказкою, від добра добра не шукають. Бувають випадки, коли купують брендові меблі, а потім мають проблеми. Меблярі - це теж живі люди, які допускають, часом, якісь помилки. Та навіть і без того при користуванні меблями може щось трапитися, після чого їх необхідно буде ремонтувати. Тож власник меблів думатиме, як доправити їх чи то в Дніпропетровськ, чи то в Київ, чи то у Львів. А ми тут, на місці. Тому краще, звичайно, мати справу зі своїм виробником і скористатися можливістю самому стати дизайнером виробів, які принесуть красу і комфорт у вашу оселю. Самому за допомогою фахівців вибирати матеріали, тканини, фурнітуру - все, що тільки можна.

“Меблі-Каприз” - це продукція, виготовлена з матеріалів провідних світових брендів, яка за якістю нічим не поступається закордонними аналогам. Наше підприємство не раз запрошували на форуми в Київ. До нас приїжджали представники великих фабрик світових виробників, вивчали наше виробництво і пропонували поставляти на міжнародні ринки наші меблі під їхнім брендом. Провівши тестування підприємства, вони були впевнені в європейській якості виробів товариства “Меблі-Каприз”. Звичайно, ми не погоджувалися, адже в нас є свій ринок, свої споживачі, яким ми вдячні за те, що довіряють якості нашої продукції. Ми не можемо свій успішний проект змінити на якісь закордонні - можливо, тимчасові - проекти.

- Ви бачите у своїх дітях продовжувачів Вашого бізнесу?

- У мене ще в самої попереду багато років плідної праці. А що стосується донечки і синочка, то це залежить тільки від їх бажання. В Іванки є певні художні здібності, вона створює картини й екібани. Ці речі, безумовно, пов’язані із загальним інтер’єром, невід’ємною частиною якого є меблі. Ненароком вона поділилася зі мною деякими ідеями щодо їх дизайну, які я взяла до уваги. Дмитрику тільки 13 років, тож про його професійні перспективи ще зарано говорити. Оскільки діток виховую сама, то хочеться, передовсім, прищепити їм відповідальність, увічливість та людяність.

ТОВ “Меблі-Каприз”

м. Рівне: вул. П. Могили, 28; Грунтова, 1; Павлюченка, 33.

Тел.: (0362) 68-40-08, 63-14-34, 60-79-53

14.02.2013Спілкувався Олександр ОЛЬХОВИК


Переглядів: 1219

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17212)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14034)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13909)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13861)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13787)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13780)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13568)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13506)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13118)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13101)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (868)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (89)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (79)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (71)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (71)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"