Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №590 від 14.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Виховання

Побив сина - заплатив гроші

Коли батько 13-річного Богдана, жителя села Злазне Костопільського району, приходив додому у п’яному вигляді, то зазвичай вчиняв сварки з дружиною, частенько при цьому піднімаючи на неї руку. До цього разу хлопчині вдавалося заспокоїти 35-річного батька та вложити спати, але цього дня все склалося інакше.

Останнім часом щасливе родинне життя в сім’ї стало більше схоже на справжнісіньке пекло: батько мало не щодня повертався під мухою додому та влаштовував дебоші.

Так сталося і цього разу, але щоб уникнути конфлікту, жінка вибігла на вулицю. Повернувшись через декілька хвилин у будинок, вона побачила свого сина із закривавленим обличчям під диваном. Як з’ясувалося, батько зігнав свій гнів на 13-річному синові, вдаривши його кулаком в обличчя.

Перелякана мати негайно викликала швидку та міліцію.

- Неповнолітнього хлопчика доставили до Костопільської центральної районної лікарні та помістили на стаціонарне лікування, адже в дитини був струс головного мозку та переламаний ніс, - розповів начальник Костопільського районного відділу міліції Сергій ГАНДЗЕЛЕВСЬКИЙ.

Співробітники міліції стосовно батька п’яниці зібрали матеріали та направили їх до районної прокуратури для прийняття рішення про порушення кримінальної справи.

Нещодавно Феміда визнала винним Ярослава у вчиненні кримінального правопорушення та обрала покарання йому у вигляді 180 годин громадських робіт, а також відшкодування витрат за стаціонарне лікування сина в сумі 592 гривні.

Кажуть, що кожна дитина повинна виховуватись у повноцінній сім’ї, де є батько і мати. Тоді виникає запитання - навіщо такий батько, як у Богданчика і яку роль він відіграє в житті своєї дитини!?

14.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2013p. 
На головну сторінку