Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №590 від 14.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Запитуйте через електронну адресу aieks_p@ukr.net, смс-кою на телефон 096 9646120, через відкриту електронну групу ВКонтакті http://vk.com/club9687718 Увага! У групі проводяться інтригуючі соцопитування! Поцікавтеся і довідайтеся, чи ваша думка збігається з думкою більшості...

- Мені дуже подобаються серіали про Спартака та Роксолану. Порадьте ще якийсь історичний серіал, будь ласка!

Анжела, м.Рівне

- Спробуйте “Тюдорів”. “Тюдори” - історичний серіал про період правління короля Англії Генріха VIII Тюдора. Він був одружений шість разів, доля його дружин заучується англійськими школярами за допомогою мнемонічної фрази “розлучився - стратив - померла - розлучився - стратив - пережила”. Він пристрасно хотів мати спадкоємця чоловічої статі, але від першої дружини (Катерини Арагонської) у нього народилася дочка Мері, яка потім буде відома як кривава Мері, від другої дружини - знаменитої Анни Болейн (для котрої, як кажуть, він сам написав відому пісню “Зелені рукави” - “Green Sleeves” і заради якої розколов Англію на дві частини) народилася дочка Єлизавета, майбутня королева-діва, чиє 40-річне правління назвуть “золотим століттям”, і лише від третього шлюбу з Джейн Сеймур (яка померла після пологів) - народився довгоочікуваний принц Едуард. Останні шлюби були бездітними. Серіал охоплює все життя Генріха.

- Чи вийде продовження серіалів “Джамайка” і нові сезони “Сімпсонів”?

СМС-запитання без підпису

- Почнемо з хорошої новини. 23 та 24 сезони “Сімпсонів” вже розпочалися 18 лютого на телеканалі QTV, персонажів озвучують ті ж актори. А продовження телесеріалу “Джамайка” на телеканалі “Україна”, на жаль, не буде.

- Якої орієнтації актор Даррен Крісс, який грає гея Блейна Андерсена у телесеріалі “Хор”? Як знайти Даррена у соцмережах?

Максим, м.Рівне

- Ось посилання на сторінку Крісса у Твіттері: twitter.com/DarrenCriss. Даррен дотримується традиційної орієнтації та зустрічається з Мією Сваєр - продюсеркою та музиканткою з Нью-Йорку. Щодо цього питання, то актор каже: “Я не ображаюся на фанатів, які вважають мене голубим. Хоч фіолетовим - мені все одно”.

- Розкажіть, будь ласка, про теперішні професійні заняття актора, який зіграв Ноа у телесеріалі “Район Беверлі Гіллз” (“Беверлі Гіллз - 90210”) та про його особисте життя.

Альона Н.

- Вінсенту Янгу, котрий виконав роль Ноа, зараз 49 років. Наразі він ніде не знімається, останній проект - комедійний фільм “Орли в курятнику” - вийшов два роки тому. За словами Вінсента, його серце вільне. Зараз актор проживає в Лос-Анджелесі зі своїм улюбленцем поросям Маггі.

14.02.2013Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 14.02.2013p. 
На головну сторінку