Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №591 від 21.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Театральний подарунок

Лазутка приголомшила “Ненормальна”

Керівник обласної міліції Василь Лазутко вирішив урізноманітнити будні своїх підлеглих і 14 лютого подарував міліціонеркам виставу.

- Спочатку дивився цю виставу з дружиною, - ділиться Василь Лазутко. - Гра акторів просто приголомшила. Однак, коли переглядав це дійство вдруге, гра акторів була ще блискавичнішою, якось по-особливому чуттєвою і щирою, вистава пройшла на одному подиху.

Вистава грається лише на малій сцені театру, тому кількість глядачів обмежена. Акторів тільки двоє, однак їхній професіоналізм не лишає байдужим нікого. Вистава незвична, бентежна, щира, віддана, нетипова, “ненормальна”… Однак торкає до глибини душі і змушує плакати… Вона - проста, самотня, дивна… Він - успішний, впевнений, щасливий… Вона - прагне справжнього кохання та родини, він - укладає перспективні контракти та розбиває жіночі серця… Їм судилося зустрітися і кохати… Один день…

Зрадливі сльози глядачки втирали протягом усієї вистави, віддана публіка аплодувала стоячи. Для коментарів не знаходять слів.

- Справжні емоції, справжні почуття, справжні сльози, - захоплюється співробітниця Рівненського райвідділу міліції Оксана Роботюк.

По секрету генерал-майор міліції поділився планами на майбутнє:

- Щось підготуємо і до Восьмого березня. Нехай це буде сюрпризом.

21.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2013p. 
На головну сторінку