Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №591 від 21.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Привалило стіною

Під завалами цегляної стіни старої ферми загинув у селі Томашгород Рокитнівського району 18-річний Юрій. Хлопця не змогли врятувати, і він помер у лікарні від крововтрати. Споруда належить сільськогосподарському підприємству “Абардин”, але вже давно не експлуатується.

Напився формаліну

На повному ходу автомобіля у салоні помер пасажир. Це відбулося неподалік Костополя. Стало відомо, що 56-річного чоловіка допекла спрага, тож він зробив декілька ковтків із пластмасової пляшки, яку знайшов поруч. За декілька хвилин відчув страшенний біль. Водій викликав швидку, однак медики не встигли. За попередніми даними, у пляшці був формалін.

У колодязі діти знайшли труп

Жінку, яка з жовтня перебувала у розшуку як безвісті зникла, днями знайшли діти. Її тіло лежало у колодязі біля закинутої котельні в Сарнах. За попередніми даними, жінка пролежала у колодязі близько місяця, однак ознак насильницької смерті на її тілі немає.

Напоїла сина горілкою

У стані середньої важкості в дитяче відділення Володимирецької центральної районної лікарні госпіталізували 12-річного жителя села Воронки Володимирецького району. Діагноз - гостре отруєння алкоголем. Згодом стало відомо, що мати, лікуючи сина від хвороби, дала йому 100 грамів горілки.

Повісилися з відчаю

У Рівному на вулиці Черняка знайшли повішаним 50-річного чоловіка, який залишив по собі записку, що йому просто набридло так жити. Того ж дня з петлі витягали і вже неживого 60-річного мешканця села Радів Млинівського району.

А напередодні справжня трагедія розігралася у селі Вири Сарненського району. Там повісилася мати чотирьох дітей. Її крок пов’язують зі складним післяпологовим станом жінки.

21.02.2013



Рівне-Ракурс №10 від 21.02.2013p. 
На головну сторінку