Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №592 від 28.02.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зустріч

“Твій Час” почався з Ніни Матвієнко

“Твій Час” почався з Ніни Матвієнко

Днями до Рівного завітала Народна артистка України Ніна Матвієнко. Її візит відбувся у рамках заходів на підтримку Всеукраїнського телепроекту - пісенно-танцювального марафону “Твій Час”.

Участь у вищезазначеній акції братимуть вихованці інтернатних закладів з різних куточків країни, в тому числі і з Рівненщини. А от ініціатором проекту є Житомирська дитяча організація “Все робимо самі”.

Аби залучити якомога більше підтримки, організатори проекту подорожують Україною та влаштовують творчі вечори. Участь у них беруть житомирська поетеса Марія Рудак та Народна артистка України Ніна Матвієнко. Метою таких зустрічей є підтримка дітей-сиріт.

Сам творчий вечір тривав близько двох годин. Зал Рівненської музичної школи №2 був заповнений вщент. Зі сцени поетеса та співачка не лише дарували глядачам свої неповторні виступи, а й ділилися досвідом власного життя.

Ніна Матвієнко розповідає, що часто молода людина, яка розпочинає благодійну діяльність, зіштовхується зі стіною байдужості та непорозуміння. Тому необхідно шукати різні підходи, аби зацікавити людей.

- Нам необхідно проживати наше життя так, щоб допомагати дітям, а особливо тим, хто позбавлений батьківського піклування. Тому в мене благодійних виступів було набагато більше, ніж власних концертів, - розповідає народна артистка України Ніна МАТВІЄНКО. - Я чудово розумію, що таке бути сиротою. У моїй родині дітей було одинадцятеро, а після смерті батьків я потрапила до інтернату. Тому для мене завжди є важливим підтримка дітей, допомогти відчути, що вони не самі в цьому світі. Я досить давно знайома і з Марією Рудак, і з організатором акції Богданом Купчинським, тому із задоволенням погодилася допомогти їм у цій благородній справі.

Голова правління Житомирської міської дитячої організації “Все робимо самі” Богдан Купчинський, який і є основним організатором благодійного дійства, розповідає, що телевізійний проект пісенно-танцювального марафону “Твій Час” в основному спрямований на підтримку дітей-сиріт з інтернатних закладів. Аби зібрати необхідні кошти на підтримку проекту, подібні заходи мають пройти у десяти містах України.

28.02.2013Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 28.02.2013p. 
На головну сторінку