Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №243 від 08.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До речі

Хочете - вірте, а не хочете...

Придивіться до коханої людини, і ви дізнаєтеся, що означає родимка на обличчі, на долоні, на спині.

Жінки. Обличчя і шия. На правій брові - ранній і щасливий шлюб, на лівій - навпаки. На щоках: на правій - бурхливі любовні переживання, на лівій - свідчить, що на шляху до успіху вас чекає ціла купа неприємностей. Родимка на носі віщує, що в кожній справі на вас чекає успіх. На губах - ознака веселої вдачі. Ви чутливі, небайдужі до розкоші, не любите покладати на себе зайву відповідальність. На шиї - ви особа легковажного характеру.

На грудях: з правого боку - ви особа, яка кидається з однієї крайності в іншу, і все життя якої складається зі злетів і падінь; з лівого боку - ви людина великодушна.

Цятка на талії - характерна ознака того, що ви матимете багато дітей (що більше родимок і що виразніші вони - то більше донечок - синочків і онуків).

Руки. Родимки на плечах обіцяють велику фінансову удачу (за винятком тих, у кого вони лише на лівому плечі). Якщо родимки і цятки на руках - вони свідчать про приховані таланти.

Ноги. На стегнах - видають сексапільну жінку, а на щиколотці - незалежну, енергійну, працьовиту.

Чоловіки. Голова і шия. На лобі: на правій стороні - приносить славу і щастя; з лівого боку - грошові труднощі; посередині - щасливу любов.

Цятки на вухах бувають в осіб безтурботних, а на підборідді - у тих, хто вміє за себе постояти і кого поважають. Родимки на щелепі - ознака поганого стану здоров’я або ж безладного життя (особливо це характерно для тих, у кого родимі плями зліва). Якщо родимка на шиї і збоку - на таку людину чекає нелегке життя. А якщо попереду - можна сподіватися на запаморочливу кар’єру.

На шиї: якщо плямочка розташована збоку - вас чекає нелегке життя. На шиї спереду - можете сподіватися на запаморочливу кар’єру.

Якщо родимка на плечах - перед вами тяглова коняка, якій нічого не дається просто.

Тулуб. На ребрах з правого боку - у чоловіків нерішучих, зліва - у компанійських, веселих і з почуттям гумору. На спині - у відкритої і чесної людини, яка ніколи не гратиме в мовчанку, не ховатиме грошей у “заначку” і на все буде дивитися “крізь пальці”. На плечах: ваше життя повне труднощів, але ви працюєте як віл.

На сідницях: вказує на схильність до неробства і поступливості.

Родимки на ногах свідчать про нерішучість і неспроможність доводити справу до кінця, а на сідницях - часто виказують нероб. Якщо тільки на правій - ваші мрії побачити світ ніколи не здійсняться, а лише на лівій - бувають у дотепників, винахідників, артистів і мрійників.

На статевих органах. У галантної шляхетної людини з гарними манерами. Він - любитель кохання, а не тільки сексу (хоча в останньому також “не останній”). З таким чоловіком шлюб буде щасливий, хоча й без достатку. Якщо родимка в паху з правого боку - вона вказує не тільки на багатство і славу, але й на схильність до хвороб, зліва - лише на хвороби.

08.06.2006



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2006p. 
На головну сторінку