Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №593 від 07.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Керницький - офіційно депутат

Чергова сесія міської ради розпочалася з представлення наступника народного депутата Юрія Вознюка за списком “Фронту Змін” Олексія Керницького. Йому урочисто вручили посвідчення депутата міської ради та побажали плідної роботи в сесійній залі.

22 мільйони на дороги

Саме таку суму коштів виділять із міського бюджету на ремонт доріг. Роботи, за словами міського голови, розпочнуться, як тільки дозволить погода та коли проплатить кошти казначейство.

- Обов’язково ремонтуватимуть вул. Княгині Ольги та Соборну. Адже цьогоріч 730 років Рівному, і нам необхідно привезти місто до ладу, - зазначає міський голова Володимир Хомко.

Проїзд подорожчає

Йдеться про зростання ціни на проїзд у громадському транспорті. Тож з 1 квітня у Рівному вартість проїзду в міських автобусах може подорожчати на 50 копійок.

Та це рішення набуде чинності, якщо його підтримають члени міськвиконкому. Підвищення тарифу пов’язане з тим, що власники автобусів несуть значні витрати на зарплату водіїв та кондукторів, а також пальне і технічне обслуговування.

Оскільки у державній казні на компенсацію за перевезення пільговиків торік не було передбачено жодної копійки, аби комфортабельні великогабаритні автобуси і далі працювали на міських маршрутах, необхідно підвищити ціну на квиток до двох гривень.

Чудотворна ікона в Рівному

Чудотворна ікона Пресвятої Богородиці “Холмська” перебуватиме до 10 березня 16.00 у храмі Свято-Софійської парафії УПЦ КП на вул.Ювілейна,1, у Рівному.

Також у ці дні служитимуть літургії, водосвятні, прохальні молебні, акафісти з молитвами за всі благі прохання.

Покусані рівняни

Минулоріч близько 700 рівнян покусали безпритульні собаки.

А вже з початку цього року - понад 120 осіб, зокрема, 25 дітей до 14 років. У міській санепідемслужбі розповідають, що щотижня реєструють 15-20 укусів собак.

Проте хворих на сказ тварин у місті немає. Натомість на Рівненщині вже шість людей захворіли цьогоріч на сказ. Хоча хворі тварини покусали понад 30 людей, заразилися не всі з них.

Натомість міський голова Рівного повідомляє, що стерилізація тварин розпочнеться, коли казначейство проплатить рахунки. Та Володимир Хомко наголошує, що тварин ніхто тримати в притулку постійно не буде. Їх стерилізують і через декілька днів знову відпускатимуть у місто.

“Органний собор - 2013”,

На Рівненщині виступатимуть всесвітньо відомі виконавці органної музики.

Їх об’єднає традиційний міжнародний фестиваль “Органний собор -2013”, що стартував на днях. Він триватиме упродовж місяця. За цей час можна почути світові шедеври у виконанні музикантів з Латвії, Росії, Польщі та України. За словами організаторів фестивалю, цьогорічним девізом заходу став вислів: “Старовинній музиці - сучасний драйв”.

07.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2013p. 
На головну сторінку