Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №593 від 07.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Відкриття

Одиноким жителям дали притулок

Одиноким жителям дали притулок

Днями у районній лікарні урочисто відкрили стаціонарне відділення Радивилівського територіального центру соціального обслуговування. На захід завітали голова Рівненської ОДА Василь Берташ, голова РДА Анатолій Грисюк, голова райради Олександр Пастух та інші.

Спочатку голові ОДА показали спецавтомобіль, яким підвозять інвалідів району, а тоді власне провели екскурсію нововідкритим відділенням, показали світлі чисті кімнаті, де є все для того, аби обділені долею люди почувалися затишно.

Поспілкувався Василь Берташ і з першими мешканцями відділення, яких тут уже шестеро. Одна зі стареньких побажала всім здоров’я - “за турботу, за те, що дали притулок”, а також запевнила, що тут добре харчують та доглядають.

- Сьогодні важлива радісна подія у Радивилові, в області - підсумував очільник ОДА. - Ці відділення потрібні, бо є дуже багато одиноких людей, які потребують комфорту та нормального життя. Тому сьогодні влада об’єднала зусилля чиновників, медиків та соціальних працівників і створила цей прекрасний соціальний заклад. Область наразі дотаційна, і кожна державна копійка повинна бути ефективно використана. Треба і накрити дах у Будинку культури, зробити ремонт у соціальних закладах, але було вирішено першочергово направити кошти саме на нове відділення. Я впевнений, що ця думка правильна.

Потому додав, що голова РДА Анатолій Грисюк має проїхати кожну сільську раду, зібрати схід села, і хай громада повідомить, що треба першочергово вирішити в кожному селі.

Наталя АНДРІЮК

07.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2013p. 
На головну сторінку