Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №593 від 07.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перші результати

Сплачувати вчасно - відтепер вигідно

“Санком-Рівне” стала першою в Україні компанією, що надає населенню комунальні послуги і запровадила у своїй діяльності “ПРОГРАМУ ЛОЯЛЬНОСТІ”.

Йдеться про нарахування бонусних балів (“санкомчиків”) тим споживачам компанії, які сумлінно сплачують за вивезення сміття, а також активно контактують з диспетчерською службою “Санком-Рівне” у разі виявлення ними недоліків у роботі компанії.

Перші результати “ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ” виявилися вражаючими, адже підбивши підсумки проплат від абонентів

за весь період співпраці, компанія “Санком” нарахувала своїм клієнтам шість з половиною мільйонів бонусних балів (“санкомчиків”).

- Це вражаючі результати в комунальній галузі, - зазначає директор ТзОВ “Санком-Рівне” Святослав ЄВТУШЕНКО. - Зазвичай, прийнято нарікати на несплати, але наші підрахунки показали, що серед абонентів дуже багато людей, які сплачують вчасно і регулярно. Завдяки чому і отримали на свої бонусні рахунки шість з половиною мільйонів “санкомчиків”. Їх, нагадаю, можна буде обміняти на один місяць безкоштовного надання послуг або отримати персональний сміттєвий контейнер. У наших найближчих планах розширити межі “ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ” і того, що зможе отримати такий сумлінний клієнт в обмін на нараховані бонуси.

Наразі бонусні бали нараховуються також диспетчером “Санком-Рівне” для тих небайдужих клієнтів, які активно відстежують ситуацію з вивезенням сміття у своєму будинку, вулиці, мікрорайоні, на основі цих повідомлень компанія “Санком-Рівне” вже починає коригувати маршрути сміттєвозів, підлаштовувати графіки вивозу по окремих вулицях так, як це зручніше клієнтам компанії.

Скористатися своїми бонусами (“санкомчиками”) клієнти “Санком-Рівне” зможуть ініціалізувавшись у програмі лояльності. Для цього заповнити відривну анкету і відіслати за вказаною на анкеті адресою. Тільки впродовж першого місяця роботи “ПРОГРАМИ ЛОЯЛЬНОСТІ” про свій намір користуватися вигодами такої програми заявили понад три тисячі рівнян.

07.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2013p. 
На головну сторінку