Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №593 від 07.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Підстава

Крав гроші з каси, аби придбати наркотики

Одного із працівників гіпермаркету Рівненщини затримали із п’ятьма пакетиками білої речовини, зовні схожої на амфетамін. Чоловіка також звинувачують у крадіжці грошей зі спільної каси. Затримав правопорушника охоронник гіпермаркету разом із працівниками Державної служби охорони, під захистом яких наразі перебуває заклад.

За працівником уже давно спостерігав персонал торгового закладу, адже його підозрювали у крадіжці коштів зі спільної каси.

- Тут у працівників є спільна каса, куди вони щомісяця складають по кілька гривень на різні побутові витрати колективу. І саме за цим працівником помітили, що він постійно бере звідти гроші, - розповів один з охоронників. - Щоб остаточно переконатися, вирішили провести експеримент - позначили кожну купюру. Результат перевірки не змусив на себе довго чекати - того ж дня горе-працівник вкрав і з цієї каси 500 гривень.

Згодом правоохоронці побачили, що до неблагонадійного співробітника підійшов невідомий молодик, який передав йому пакунок, а той намагався непомітно дати йому кошти, адже добре знав, що у торговому залі знаходяться камери відеоспостереження.

У першу чергу працівники ДСО затримали невідомого громадянина, який передавав пакунок, а невдовзі і підозрюваного у крадіжці та купівлі наркотиків. Уже прямуючи до кімнати, охоронник поводився неадекватно та чинив опір, через що його довелося закувати у наручники. Під час поверхового огляду в чоловіка виявили підозрілі пакети - він зізнався, що в них амфетамін.

07.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 07.03.2013p. 
На головну сторінку