Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №594 від 14.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Підкажіть, як знайти в соцмережах мою улюблену Лянку Гриу? Розкажіть трохи про неї!

Наталія Володимирівна Горбукова, Рівне

- Сторінка молдавської актриси, котра найбільш відома, як Женя із серіа-

лу “Барвиха” -https://twitter.com/Lyanka_Griu.

Лянка Георгіївна Гриу народилася 22 листопада 1987 року в Москві. Вперше знялася в кіно у чотири роки. У той момент її мама закінчувала ВДІК, і разом з чотирирічною Лянкою жила в гуртожитку. У коридорах інституту Лянку помітили випадково, а через деякий час їй запропонували знятися в дипломній роботі у одного з режисерів - в короткометражному фільмі “Один”, за оповіданням Рея Бредбері. Фільм отримав велику кількість призів у Європі, а також на невеликих молодих фестивалях. З тих пір Лянку стали запрошувати, спочатку на телебачення - ведучою дитячої програми “Тик-так” (1-й канал Останкіно, 1992-1995), потім на фотосесії (з 1995 по 1997), а потім і в кіно. Її першою великою роллю прийнято вважати роль Беккі у фільмі “Маленька принцеса” Володимира Грамматікова. За кращу жіночу другого плану Лянка отримала приз на Московському міжнародному дитячому кінофестивалі ім.Ролана Бикова і приз за кращу жіночу роль на кінофестивалі “Орлятко”. У 2000 році Лянка знімається у фільмі режисера Олега Погодіна “Тріумф: Щоденник Рудого”. Особливість фільму полягає в тому, що основні актори - діти, грають у дорослі ігри.

Актриса другого плану Лянка вже в 13 років грала дорослі ролі. У 18, перед вступом на акторський факультет ВДІКу (курс Володимира Грамматікова), Лянка змінила прізвище Ільницька на Гриу. На факультет вступила з першого разу. У вільний від навчання, кінозйомок і фотосесій час Лянка займалася балетом і живописом, працювала в різних театрах. Роком піку справжньої популярності Лянки Гриу прийнято вважати 2009 рік. Саме тоді виходять два фільми з нею в головних ролях - “Повернення мушкетерів або скарби кардинала Мазаріні” Георгія Юнгвальд-Хількевича, де вона зіграла дочку Д’Артаньяна Жаклін і серіал “Барвіха” - роль Євгенії Колісниченко - міської учениці елітної школи. Для ролі доньки Д’Артаньяна Лянці довелося займатися фехтуванням два місяці. Влітку 2011 року вона була обрана на роль Ірен Адлер в новому російському серіалі про пригоди Шерлока Холмса, якого грає Ігор Петренко.

14.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 14.03.2013p. 
На головну сторінку