Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №243 від 08.06.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах

Кривава різанина в Рівному,

Кривава різанина в Рівному,

яку влаштував в одній із квартир на вулиці О.Дундича раніше судимий 46-річний уродженець Воронезької області, шокувала навіть правоохоронців зі стажем. Трьох чоловіків із різаними ранами госпіталізували із залитої кров’ю квартири. Господарю помешкання медична допомога вже не знадобилася. Життя співмешканки загиблого врятував випадок: жінка в момент нападу пішла до найближчого магазину за пивом.

Говорити про подію, що сталася, непросто. Адже працівники міліції для з’ясування даних про підозрюваного надіслали запит до Росії, оскільки у чоловіка, який в Україну приїхав ще у 2000 році, не було жодного документа, який би засвідчував його особу. Як стверджує начальник відділу карного розшуку УМВС підполковник Василь Забейда, усі дані про підозрюваного були зібрані виключно зі слів його колишньої співмешканки - жінки, через яку й стався цей інцидент. Адже вона, мешканка Гощанського району, декілька років жила з росіянином у селі Підліски, народивши йому дитину, котрій уже виповнилося три роки. Нещодавно вони розійшлися, бо, як стверджує жінка, з колишнім зеком жити стало неможливо. Він їй на “п’яну голову” не раз вихвалявся, що 22 роки відсидів у тюрмі в Росії та втік від правосуддя до сусідньої держави. Однак ця інформація поки що перевіряється.

Отже, підозрюваний, дізнавшись, де живе його кохана, серед ночі увірвався до оселі. Та не розгубився, коли побачив чотирьох чоловіків, котрі пиячили. Серед них відразу впізнав суперника. Кишеньковим ножем завдав чоловікові декілька тілесних ушкоджень. Гості кинулися на допомогу. Однак достойно протистояти нападникові підпилі чолов’яги не змогли: він знешкодив їх, завдавши різаних ран рук, шиї, обличчя. Один із гостей, заховавшись у туалеті, сподівався, що його омине “кара божевільного”. Та випадково перепало і йому. Адже розлючений зек шукав у приміщенні колишню дружину. А жінка в цей момент, як говорилося вище, побігла за пивом.

Коли повернулася – справу було вже зроблено. Закривавлені гості описали риси нападника, - за ними жінка впізнала Андрія. На підлозі лежав мертвий 42-річний Віталій. В істериці господиня набрала міліцейський номер.

Слідчо-оперативна група прибула на місце пригоди. А вже зранку підозрюваного у вбивстві та нанесенні тілесних ушкоджень трьом рівнянам затримали. Триває слідство.

08.06.2006Олена Кузьменко, інспектор ЦЗГ УМВС



Рівне-Ракурс №10 від 08.06.2006p. 
На головну сторінку