Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №596 від 29.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Маршрут через Інтернет

Для Рівного “Гугл” увімкнув функцію “Громадський транспорт”. Тож відтепер жителі та гості Рівного можуть дізнатися в Інтернеті, як проїхати до того чи іншого місця в обласному центрі.

Для цього користувачам необхідно вказати початковий і кінцевий пункти та вибрати час відправлення.

Варто зазначити, що на карті Рівного з’являться детальні маршрути, місця зупинок та номери автобусів й тролейбусів. Також користувач дізнається про орієнтовну тривалість поїздки.

“Березневі сходинки”

У Рівному пройшов п’ятий фестиваль дитячих лялькових колективів “Березневі сходинки”. Захід приурочили до Міжнародного дня діячів театру ляльок. Участь у дійстві взяло понад сімдесят представників із шести театральних студій та гуртків Рівного, Запоріжжя, Кременця, Березного, Володимирця, Дубровиці та Дубна.

Загалом у фестивалі було задіяно 70 дітей з шести дитячих лялькових колективів, кожен з яких отримав спеціальний диплом, а от дитяча театральна студія “Свія” із Запоріжжя отримала диплом “Краща вистава фестивалю”.

“Година Світу - 2013”

Рівне долучилося до акції “Година Світу - 2013”. 23 березня 2013 року протягом однієї години з 20:30 до 21:30 рівнян закликали не вмикати електричних приладів.

Окрім того, на одну годину в місті зовнішнє освітлення було переведене в черговий режим, а повністю відключили: бульвар і майдан Незалежності, вулицю Директорії та частину вулиці Кавказька, вулиця Соборна (правий бік від вулиці Князя Володимира до вулиці Пушкіна) та майдан Магдебурзького права, територія ОДА.

За планами авторів ідеї, відключення світла не позначиться негативно на обстановці в місті - у цей час міський відділ ВС УМВС України в Рівненській області забезпечить охорону громадського порядку.

“Серце до Серця”

“Почуй світ”, саме під таким девізом проходитиме щорічна Всеукраїнська благодійна акція “Серце до Серця” на Рівненщині.

Із 7 по 28 квітня в Рівненській області збиратимуть кошти на медичне обладнання для раннього діагностування вад слуху у дітей. Нині в Україні проживає майже 300 тисяч таких хворих. 11 тисяч з них - не чують зовсім. Відсутність сучасних методів обстеження не дозволяє вчасно виявити недугу. Торік Всеукраїнська благодійна акція “Серце до Серця” зібрала понад чотири мільйони гривень по всій Україні. Кошти витратили на придбання інсулінових помп. Цей прилад істотно поліпшує якість життя маленьких пацієнтів з діагнозом цукровий діабет, адже зникає потреба постійно робити уколи та вимірювати рівень інсуліну.

Лапюк має право підпису

Міський голова Рівного Володимир Хомко підписав розпорядженя, відповідно до якого, в.о. начальнику міського управління житлово-комунального господарства Володимиру Лапюку дозволили підписувати документи та вчиняти юридичні дії від імені управління.

Нагадаємо, що попередній начальник управління житлово-комунального господарства Рівного Іван Гема звільнився з посади.

29.03.2013



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2013p. 
На головну сторінку