Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №596 від 29.03.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

- Чи правда, що буде продовження серіалів “Щасливі разом”, “Династія” та “Твін-Пікс”? Про що вони?

Без підпису

- Так, канал ТНТ вирішив продовжити телесеріал “Щасливі разом”, але перетворивши його із ситкому на... драматичний серіал. Гена Букін стає багатієм і власником мережі взуттєвих магазинів. З’ясовується, що молодший син Гени й Даші Сьома - від власного сусіда... Жені, першого чоловіка Лєни, який повернеться в серіал (але Даша ретельно приховує це від власного чоловіка, бо Гена багатший та успішніший за Женю). За серце Лєни тепер борються Женя Степанов, котрий не знає про існування своєї позашлюбної дитини від Даші (його далі грає Олексій Секірін) і Анатолій Полєно.

Світлана Букіна несподівано для себе стає “Свідком Єгови”, закохавшись у їх старійшину, та одружується з ним. Рома Букін, потрапивши в армію без своєї ляльки, раптом відкриває для себе нетрадиційні сексуальні схильності. І найцікавіша колізія - пса Букіних Барона викрадає Олександра Самойленко, власниця конкуруючої з Геною мережі взуттєвих магазинів “Сашині туфлі”, щоб обміняти собаку на секретні документи його фірми.

Мильна опера ж “Династія” не матиме продовження, “Династія. Воз’єднання” - це останній знятий сезон серіалу.

А от “Твін-Пікс” справді продовжать. У серпні-вересні цього року на телеканалі АВС стартує 1 серія знаменитого містичного серіалу “Твін-Пінкс -2013”, режисером якого є Девід Лінч. Сценарій - Марк Фрост, Бріджит та Джером Добсони. Суть продовження от у чому: остання серія “Твін-Піксу” виявляється... лише сном Дейла Купера. Лікар-психотерапевт Лоренс Джейкобі відправляє злісного ворога Купа - Уїндома Ерла, в якому сидить злий дух Боб, у психлікарню. У Твін-Пікс приїздить ще одна двохрідна сестра Лори Палмер - рудоволоса Кортні (її далі грає Шеріл Лі), і в неї закохується реальний Боббі Брігс (Дана, або Дейн Ешбрук). Виконуючи завдання, трансвестит-поліцейський, якого грає Девід Духовни, несподівано сильно прив’язується до шерифа Гаррі Трумена (Майкл Онткін). А ще у “Твін-Піксі - 2013” одна фатальна безпосередня героїня постає в іншій іпостасі - Шеллі Джонсон, дружину похмурого далекобійника Лео, тепер грає Лора Лейтон (зірка “Беверлі-Гіллзу - 90210” та “Району Мелроуз”, в якому вона знімалася у ролі Сідні Ендрюс). Нагадаємо, що Шеллі грала Медкен Емік. Шеллі буде третім м’яким кутом у трикутнику “Боббі Бріггс - Кортні Палмер - Шеллі Джонсон”, а ще, як не дивно... А втім, про цю сюжетну перипетію ми розповімо в наступній добірці-рубриці. Усього нового телесеріалу “Твін-Пікс - 2013” передбачено 64 серії.

29.03.2013Олесь ПОЛІЩУК



Рівне-Ракурс №10 від 29.03.2013p. 
На головну сторінку