Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №597 від 04.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зачистка

Кіоски знесуть

Щоправда, не всі. Ті, що встановлені законно, ніхто не чіпатиме. Тож відтепер встановлювати торговельні кіоски там, де вам заманеться - зась. Нарешті влада знайшла спосіб боротьби із самовільним захаращенням міста. Адже депутати Рівнеради затвердили порядок звільнення земельних ділянок від незаконно встановлених тимчасових споруд.

А от зносити кіоски будуть працівники тресту зеленого господарства в присутності комісії з депутатів. Варто наголосити, що власнику незаконного кіоску на звільнення земельної ділянки від забудови даватимуть 15 днів.

У цій ситуації рівняни розділилися на дві групи. Перша - люди, що мають черепашки і які горою стоятимуть за них, друга - громадяни, які за гарне не захаращене місто. І хоча міська влада розуміє, що боротьба із власниками незаконно встановлених кіосків та гаражів буде непростою, все ж обіцяє довести справу до кінця.

- Про швидке зникнення кіосків з міста та черепашок говорити не можна, адже це справа непроста, - зазначає міський голова Рівного Володимир ХОМКО. - Та вже найближчим часом розпочне працювати комісія, в яку ввійдуть депутати з усіх фракцій, яка й займатиметься цією непростою справою. Мене найбільше обурює те, що люди самовільно встановлюють кіоски, де їм заманеться, не маючи на це жодних документів та прав. Тому ми прийняттям цього рішення поступово наведемо лад у Рівному. Що стосується самовільних гаражів та черепашок, то розпочнемо їх ліквідацію з тих місць, де є альтернатива. Тобто, де вже є стоянки. Окрім того, ми запланували будівництво декількох критих парковок.

Наскільки дієвим буде перший крок міської влади у бік покращення благоустрою міста, покаже час, та відголосок у цієї справи ще буде.

04.04.2013



Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2013p. 
На головну сторінку