Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №597 від 04.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Абетка здорового харчування

Буряк

Буряк можна вживати як у сирому, так і у вареному вигляді, але для лікувальних цілей краще використовувати сирий буряковий сік. Важлива умова, сік після віджимання повинен постояти 3-4 години в прохолодному місці, тому що у щойно приготованому соку містяться шкідливі для організму леткі сполуки, які можуть викликати отруєння організму.

Для людей, що страждають на гіпертонію, особливо корисний сирий буряковий сік, змішаний з медом 1:1. Після того, як ви дасте відстоятися свіжовичавленому соку, потрібно додати таку ж кількість меду, розігрітого на водяній бані. Приймати напій слід по 1ст. ложці 3 рази на день за 30 хвилин до їжі. Результат вас скоро приємно здивує!

Для поліпшення роботи печінки, шлунково-кишкового тракту та серцево-судинної системи краще вживати сирий сік буряка, змішаний 1:1 з чистою джерельною водою. Вживати слід по 1-2 ст. ложці за 30 хвилин до їжі 3-4 рази на день.

04.04.2013Тетяна ХВИЛЬ



Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2013p. 
На головну сторінку