Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №597 від 04.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс подій

“Розминка від чемпіона”

Майстер-класи та показові виступи від найсильніших плавців, легкоатлетів, дзюдоїстів, кікбоксерів - усе це стане доступним учням сільських шкіл. Для них уроки фізкультури проводитимуть відомі спортсмени Рівненщини, які є рекордсменами, призерами чемпіонів Європи та світу, учасниками Олімпійських ігор. Таким чином вони популяризуватимуть серед дітей здоровий спосіб життя та заняття спортом.

Проект “Розминка від чемпіона” триватиме упродовж майже двох місяців - до літніх канікул. За цей час спортсмени побувають у декількох школах кожного району Рівненщини, розповів директор комунального закладу “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради Микола ПЕТРЕНЧУК.

Серед тих, хто проводитиме розминку для школярів, буде, зокрема, плавчиня Анна Хлістунова-Шарпар (дворазова чемпіонка Європи, бронзова призерка Чемпіонату Світу, учасниця Олімпійських ігор), дзюдоїст Олександр Косінов (чемпіон України, Європи та світу, який виборов золото на Паралімпійських іграх у Лондоні), легкоатлетка Олена Колісниченко (бронзова призерка І літніх юнацьких Олімпійських ігор 2010 року), кікбоксер Роман Кроль (багаторазовий чемпіон України, чемпіон світу).

Проект стартував зі шкіл Острозького району. До того ж днями “Розминку від чемпіона” провели і для учнів із особливими потребами, які мають проблеми зі слухом. Із ними працював Василь Ажнюк. Він є майстром спорту міжнародного класу з футзалу серед спортсменів із вадами слуху.

04.04.2013



Рівне-Ракурс №10 від 04.04.2013p. 
На головну сторінку