Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №598 від 11.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Новини Рівного

Дев’ять нагород рівненських перукарів

Впродовж трьох днів у Києві проходив відкритий чемпіонат України з перукарського мистецтва. У найпрестижніших в країні перукарських змаганнях взяли участь 769 учасників з усіх міст України, а також Росії і Білорусі.

Рівне на цих змаганнях представляла Школа іміджу та стилю Ірини Раєвської. У підсумку рівняни здобули дев’ять нагород - найбільше з-поміж усіх учасників!

Кращим педагогам вручили премії для шкіл

У міському етапі Всеукраїнського конкурсу “Вчитель та вихователь року - 2013” перемогли четверо вчителів та одна вихователька, із сорока представників своєї професії, які брали участь. Переможці отримали премії та подарунки. А навчальні заклади, де працюють відзначені педагоги, - по п’ять тисяч гривень на потреби шкіл.

Переможцями конкурсу “Учитель року - 2013” стали: “Французька мова” - Тетяна Кривошеєва (НВК “Гармонія”), “Музика” - Руслана Фурман (ЗОШ №23), “Фізика” - Микола Работюк (ліцей “Елітар”) та “Інформатика” - Віктор Сліпчук (Рівненська українська гімназія).

Конкурс “Вихователь року” проводився вперше і перемогу в ньому здобула Ірина Кухарчук, вихователь дошкільного навчального закладу №40.

Рівняни стрибатимуть з парашутом

Повчитися стрибкам з парашутом зможуть всі охочі. Адже 12 квітня, у центрі Рівного на майдані Незалежності вперше пройде акція, де будь-хто зможе осягнути ази парашутного спорту. Захід організовує Рівненський авіаційно-спортивний клуб. Отож, приходьте 12 квітня з 13 до 17 год. на майдан Незалежності. Отож, у тих хто давно мріяв спробуватисебе у парашутному спорті, мають всі шанси.

“Ми пишаємося вами”

11 квітня у Палаці дітей і молоді міський голова Рівного Володимир Хомко нагородить учнів шкіл, які здобули перемогу в олімпіадах.

На кожного з 579 переможців олімпіад чекає сюрприз. 419 учнів, які перемогли в одній олімпіаді, зможуть безкоштовно переглянути фільм у кінопалаці “Україна”, кінотеатрі “Ера”. А от на учнів, які здобули більше двох перемог в олімпіада, а це 160 школярів, чекає несподіваний подарунок від міської влади. Цією подією чиновники хочуть підкреслити, що бути розумним та на сьогоднішній день модно.

Рівнян таки обстежать

Через карантинні заходи, пов’язані із захворюваністю на грип та ускладненням погодних умов, заплановане на 6 квітня відзначення Всесвітнього Дня здоров’я перенесли. Відтепер він відбудеться у суботу, 13 квітня з 10 до 16 години на майдані Незалежності. Нагадаємо, під час заходу усі охочі зможуть перевірити своє здоров’я. Зокрема, пройти ЕКГ, діагностику щитоподібної залози, флюорографічне обстеження, поміряти тиск, рівень цукру в крові, дізнатися антропометричні дані. Крім цього, запланована також низка спортивних змагань.

11.04.2013Юлія ГОЛИК



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2013p. 
На головну сторінку