Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №598 від 11.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Моя заправка

Високооктанова турбота: “Заправляйся, не переплачуючи!”

Високооктанова турбота: “Заправляйся, не переплачуючи!”

Європейська культура обслуговування та білоруський бензин і дизпаливо найвищих у світі стандартів якості

Ситуація на національному ринку нафтопродуктів, на 30% заповненому фальсифікатом, не викликає оптимізму. Тому необхідно користуватися послугами надійних АЗС, які працюють без нарікань на якість пального. До них, безумовно, належать заправки міжрегіональної мережі АЗС “ОЛАС”. Прозорість і відкритість у роботі компанії “ОЛАС” - результат перевірених роками її зв’язків з ВАТ “Мозирський нафтопереробний завод” - провідним європейським виробником нафтопродуктів, які відповідають найвищим у світі стандартам якості. Високооктанова турбота компанії “ОЛАС” про здоров’я “залізних коней” своїх клієнтів забезпечила їй бездоганну репутацію в очах споживачів та дозволила отримати стабільний збут і постійних партнерів, які належно оцінили її корпоративний девіз: “Заправляйся, не переплачуючи!”. Координатор ТМ “ОЛАС” Віталій ПЕРШОГУБА із задоволенням відзначив, що в грудні 2012 року, за результатами ХІІІ Міжнародного турніру з якості країн Центральної та Східної Європи, міжнародна конкурсна комісія затвердила Мозирський НПЗ лауреатом турніру, нагородивши одне з кращих білоруських підприємств дипломом та пам’ятним кубком.

“Міжрегіональний оператор ринку нафтопродуктів”

- Початок 2013 року для всіх видався важким, - зазначив Віталій Леонтійович, - особливо негода вдарила по транспортниках, перевізниках пасажирів, автолюбителях. Відповідно, не видався він безхмарним і для нафтопереробної галузі. Незважаючи на невелике споживання в кінці січня - на початку лютого відбулася криза з постачанням дизпалива в Україну, внаслідок чого частина АЗС зупинила продаж. Мережа “ОЛАС” пережила ці негаразди без аритмії в постачанні завдяки накопиченим запасам. У першому кварталі поточного року було реалізовано давно підготовлений проект, спрямований на розширення власної та партнерської мережі АЗС “ОЛАС” за кількома новими напрямками. Так, з кінця 2012 року високоякісні нафтопродукти реалізують нові заправки мережі “ОЛАС” у місті Нетішин (Хмельницька область) та смт Іваничі (Волинська область), а також доступні нашим клієнтам партнерські заправки мереж “УЛЬТРА” та “ВЕСТА”. Одна АЗС “УЛЬТРА” працює на Київській трасі при з’їзді з Житомирської об’їзної по правій стороні в напрямку Києва, а друга - розташована в столиці (вул. Миколи Грінченка, 18-Б), на невеликому віддаленні від центра міста, що дозволяє не їхати в самий центр, де дуже насичений рух.

Також клієнти мережі “ОЛАС” можуть користуватися двома “дзеркальними” АЗС “ВЕСТА” на двох основних трасах, що з’єднують Рівненську область зі столицею: дорога “Київ-Сарни” (вул. Леніна, 24 в с.Микуличі Бородянського району) та на дорозі “Київ-Рівне” (45-й км, с.Копилів Макарівського району). Для всіх наших клієнтів у північних районах Рівненської області це стане серйозною підмогою: адже вони, переважно, користуються трасою “Київ-Ковель”, щоб потрапити до столиці або, взагалі, рухатися у східному напрямку. Зручно, не доїжджаючи 25 кілометрів до Києва, заправитися, відвідати магазин, супутні сервіси й упевнено заїхати в перевантажену транспортом столицю.

Крім того, нашими партнерами стали АЗС “ВЕСТА” в Закарпатті. Це, зокрема, ключова заправка в Мукачеві (вул.Берегівська, 6-В, об’їзна) - дуже зручна для наших краян, які часто їздять за кордон в Угорщину та Словакію. Повинен підкреслити, що забезпечивши доступ клієнтів із паливними картками “ОЛАС” до партнерських заправок “УЛЬТРА” та “ВЕСТА” в Києві та на автодорогах “Київ-Ковель” і “Київ-Чоп”, відкривши нові заправки на Хмельниччині та Волині, наша компанія зробила потужний прорив у своєму розвитку як міжрегіонального оператора ринку нафтопродуктів. Ми на практиці переконалися в тому, що для того, аби бути успішним оператором ринку нафтопродуктів, зовсім не обов’язково мати двісті АЗС. Навіть краще не мати так багато, адже контролювати велику мережу дуже складно.

“Сучасне високоякісне пальне - це ще й імідж нашої країни”

- Україна неодноразово відкладала рішення про повний перехід на стандарти якості пального Євро-4 і Євро-5. Як Ви, експерт ринку нафтопродуктів, ставитеся до цього?

- Від таких рішень страждає екологія, немає припливу інвестицій, адже це теж важливо. Якщо дати стимул до переходу, то в країну увійде більше валютних ресурсів. Заводи повинні інвестувати в реконструкцію і доводити паливо до європейських стандартів. Сучасне високоякісне пальне - це ще й імідж нашої країни. Не так давно це зрозумів і Президент України Віктор Янукович - він доручив урядові до кінця березня 2013 року затвердити технічний регламент щодо вимог до автомобільного пального й визначити кінцевий термін переходу на стандарти Євро-4 і вище. Час покаже, як влада впоратися з виконанням доручення Президента. А поки що, аби не підривати імідж країни, ми пропонуємо клієнтам мережі АЗС “ОЛАС” пальне найвищої якості - зокрема, поліпшений бензин А-92 класу Євро-5. Вміст сірки в ньому доведено до рівня 10 ppm, вміст бензолу - не більше 1%, ароматичних вуглеводнів - не більше 35%, покращився і фракційний склад бензину. До речі, саме це пальне найбільше полюбляють таксисти.

Можу також запевнити клієнтів мережі “ОЛАС”, що за своїми експлуатаційними характеристиками та екологічністю білоруське дизпаливо цілком відповідає міжнародним стандартам і вимогам технічного регламенту. Нагадаю, що з 2012 року Мозирський НПЗ повністю перейшов на випуск дизпалива з вмістом сірки менше 10 ppm. Тож білоруська солярка, яку реалізують мережі АЗС “ОЛАС”, “УЛЬТРА” і “ВЕСТА”, відповідає стандарту EN590 і екологічному класу Євро-5.

“Сьогоднішня глобалізація ринку йому на користь”

- Хто зараз є основним конкурентом мережі АЗС “ОЛАС”?

- Загалом, усі наші конкуренти - це національні, навіть точніше, міжнародні бренди - Shell, OKKO, WOG. Це потужні гравці, з ними нелегко змагатися. Але сьогоднішня глобалізація ринку нафтопродуктів однозначно йде йому на користь і змушує менш потужних гравців підвищувати рівень обслуговування на своїх заправках до європейських норм, використовуючи різні програми залучення й утримання клієнтів. У цьому контексті важливою перевагою мережі АЗС “ОЛАС” є те, що у нас ви завжди можете придбати спеціальні паливні картки. Це простий, зручний та надійний спосіб розрахунку, який заощаджує ваш час, кошти і зусилля. Усі картки - багаторазового використання і захищені голограмами. Кожна картка має серійне позначення та індивідуальний номер. Та найважливіше те, що ці картки є гарантованим захистом від подорожчання. Адже, придбавши картку на пальне, можна заправитись високоякісним білоруським бензином та дизпаливом у будь-який час по всій мережі АЗС “ОЛАС” та на партнерських заправках “УЛЬТРА” і “ВЕСТА”.

Автоперевізники, які займаються вантажними та пасажирськими перевезеннями, на власному досвіді переконалися в тому, що використання пластикових карток “ОЛАС” - це реальна можливість спростити паливну звітність підприємства: адже можна оформити кілька карток на один рахунок та отримувати один пакет документів, не збираючи чеки під час кожної заправки. За використаними талонами можна ефективно контролювати й оптимізувати витрати на пальне, простежити місце, час і обсяг кожного заправлення по картці. А головне - не потрібно видавати водіям кошти під звіт. Оплатив талони за безготівковим рахунком, видав їх водіям - і мінімум оформлення по бухгалтерії.

“Не варто прагнути заощадити на якості пального”

- Пане Віталію, що б Ви хотіли побажати тим читачам “Рівне-Ракурсу”, які піклуються про стан свого автомобіля?

- У першу чергу, я хотів би порадити дуже уважно ставитися до того, де і як вони заправляють свою машину. Якість палива - це визначальний чинник у зносі всього механізму. Тому я раджу всім автолюбителям робити свій вибір на користь тих АЗС, репутація яких, досвід і професіоналізм перевірені часом. Вони завжди пропонують відмінне пальне за помірну ціну. Не варто прагнути заощадити на якості бензину або дизпалива, адже витрата якісного пального менша, ніж неякісного, тож його економія нівелює різницю в ціні. А паливо ж невідповідної якості здатне вивести дизельний двигун з ладу навіть після однієї заправки у знайомого тракториста або далекобійника. Ви зможете цьому запобігти, якщо станете клієнтом мережі АЗС “ОЛАС”. Тут працюють справжні майстри автосервісу, які професійно дбають про здоров’я ваших автомобілів і добрий настрій усіх своїх клієнтів. Не проїжджайте повз! Заправляйтеся, не переплачуючи!

В умовах, коли в Україні фактично діяли два стандарти, один з яких відповідав вимогам Євро-3 і Євро-4, а другий - радянським стандартам, що відповідали рівню Євро-2, компанія “ОЛАС” ще в 2011 році прийняла принципове рішення в інтересах споживачів про перехід її мережі

АЗС на реалізацію дизпалива та бензинів А-92, А-95, які відповідають стандарту Євро-4. А саме - високооктанових бензинів білоруського і литовського виробництва та дизпалива білоруського виробництва. За підсумками Національного конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) “100 кращих товарів України” ТОВ “Західенергоресурс” визнано кращим підприємством з надання послуг населенню.

Адреси та телефони АЗС “ОЛАС”

№ Адреса Телефон АЗС

1 м. Рівне, вул. Київська, 108-А (0-362) 28-16-66

2 м. Рівне, вул. Млинівська, 18 (0-362) 61-09-64

3 смт. Зарічне, вул. Аерофлотська, 5-А (0-232) 3-05-40

4 смт. Рокитно, вул. І. Франка, 12-А (0-235) 2-21-32

5 смт Володимирець, вул. Соборна, 2-А (0-234) 2-34-64

6 м. Радивилів, вул. О. Невського, 73-Б (0-233) 4-10-53

7 м. Костопіль, вул. Бурова, 19-А (0-257) 2-39-28

8 смт Степань, вул. Шевченка, 93-А (0-255) 4-17-11

9 Волинська обл., смт. Іваничі, вул. Залізнична, 6 (03372) 2-19-48

10 м. Рівне, вул. Соборна, 370 (0-362) 5-52-26, 22-34-59

11 м. Сарни, вул. Ковельська, 24 (0-255) 2-14-74

12 м. Кузнецовськ, вул. Комунальна, 15 (0-236) 3-50-73

13 Рівненська обл., Дубенський р-н, с. Зелений Гай, вул. Рівненська, 1-Б. -

14 м. Славута, вул. Миру, 89-А (0-3842) 7-34-44

15 м. Броди, вул. Привокзальна, 1 (0-3266) 4-40-58

16 м. Рівне, вул. Макарова, 44-А (0-362) 61-55-10

17 м. Корюківка, вул. Г. Костюк, 16-А (0-4657) 3-44-08

18 Волинська обл., смт. Локачі, вул. Луцька (03374) 3-01-88

19 Хмельницька обл., м. Нетішин, вул. Промислова, 1/6-А (03842) 9-05-44

Адреси АЗС партнерів “ОЛАС”

Назва АЗС Адреса

АЗС “Веста” № 3 Київська обл., Макарівський р-н, с. Копилів, вул. Заводська, 1; а/д Київ-Чоп, 45 км (праворуч).

АЗС “Веста” № 4 Київська обл., Макарівський р-н, с. Копилів, вул. Заводська, 1; а/д Київ-Чоп, 45 км (ліворуч).

АЗС “Веста” № 23 Київська обл., Бородянський р-н, с. Микуличі, вул. Леніна, 42; а/д Київ-Ковель, 42 км (ліворуч).

АЗС “Веста” № 24 Київська обл., Бородянський р-н, с. Микуличі, вул. Леніна, 45; а/д Київ-Ковель, 42 км (праворуч).

АЗС“Веста” № 25 Закарпатська обл., Ужгородський р-н, с. Підгорб; а/д Київ-Чоп, 788 км.

АЗС “Ultra 1” м. Київ, вул. Миколи Грінченка, 18-Б.

АЗС “Ultra 4” Житомирська обл., Житомирський р-н, вздовж автодороги Київ-Чоп 127+710-127+890 (ліворуч).

11.04.2013Спілкувався Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 11.04.2013p. 
На головну сторінку