Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №599 від 18.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Увага!

Не допустимо виникнення пожеж під час відзначення великодніх свят

Наближається Великдень. Якраз у цей період значно зростає увага співробітників Рівненського МВ Управління Держтехногенбезпеки у Рівненській області до церковних споруд. Адже в ці святкові дні храми відвідає велика кількість населення. До того ж, під час літургії священнослужителі та віруючі використовують відкритий вогонь, що є вкрай небезпечним за значного скупчення людей.

За останні п’ять років в області на об’єктах культових споруд виникло три пожежі. Основними причинами лиха були порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, необережне поводження з вогнем, а також розряд блискавки.

З метою запобігання випадкам пожеж у культових закладах, на Рівненщині працівниками Рівненського МВ Управління Держтехногенбезпеки у Рівненській області здійснюються перевірки культових споруд.

Під час проведення перевірок з настоятелями та робітниками проводяться додаткові інструктажі, а з прихожанами - бесіди на тему дотримання правил пожежної безпеки. Звертається увага настоятелів храмів на справність електромереж, наявність у приміщеннях культових споруд первинних засобів пожежогасіння, системи автоматичної пожежної сигналізації. Також рятувальники Рівненщини попереджають, що вкрай обережно необхідно поводитися з використанням відкритого вогню, а також під час проведення богослужінь, не допускати скупчення людей поблизу евакуаційних виходів із культових споруд.

18.04.2013Інспектор Рівненського МВ Управління Держтехногебезпеки у Рівненській області Іван САВЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 18.04.2013p. 
На головну сторінку