Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №600 від 25.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Антитерор

Тяжко в навчанні - легко на війні

Прес-група УСБУ в Рівненській області повідомила, що 24 квітня на території ВП “Рівненська АЕС” у Рівненській області відбулися командно-штабні навчання з антитерористичної тематики, які були проведені координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБ України в Рівненській області.

Мета навчання - перевірка ступеня готовності та вдосконалення системи взаємодії підрозділів силових міністерств та відомств, органів влади та управління під час проведення заходів антитерористичної спрямованості, перевірка ступеня захищеності РАЕС від можливих терористичних проявів.

У навчаннях були задіяні сили та засоби управлінь СБ України та МВС України, ТУ МНС, правління Державної пенітенціарної служби України в Рівненській області, 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил, Внутрішніх військ МВС, Луцького прикордонного загону Державної прикордонної служби України, Управління надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської ОДА, Кузнецовського міськвиконкому, Рівненської ОДА, обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, інших відомств та органів виконавчої влади регіону.

Представники відомств відпрацювали стратегію та тактику припинення терористичних проявів за складних умов роботи на об’єкті підвищеної техногенної небезпеки та у місті-супутнику атомної станції. Навчання сприяли покращенню координації заходів щодо протидії терористичним проявам у межах функціонування створеної в Україні єдиної державної системи запобігання та припинення терористичних актів та мінімізації їхніх наслідків.

25.04.2013



Рівне-Ракурс №10 від 25.04.2013p. 
На головну сторінку