Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №600 від 25.04.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

ВСЕ ПРО СЕРІАЛИ

що ви хотіли дізнатись, але соромилися запитати

“Як і детективи, серіали люблять усі. Просто дехто соромиться у цьому зізнатися” (Афоризм невідомого). Дорогі шановні друзі! “Рівне - Ракурс” презентує нову рубрику, присвячену найрізноманітнішим серіалам - і “старим добрим”, і сучасним найрізноманітніших жанрів - від ситкомів (ситуативних комедій) до фільмів жахів. Свої запитання Ви можете задати ведучому рубрики Олесю Поліщуку за електронною адресою: aieks_p30@mail.ru, або надіславши смс на номер мобільного: 096-964-61-21.

Запитуйте через електронну адресу aieks_p@ukr.net, смс-кою на телефон (096) 9646121, через електронну групу ВКонтакті http://vk.com/club9687718 (приєднуйтеся до наших учасників).

Увага! У групі проводяться інтригуючі соцопитування! Поцікавтеся і довідайтеся, чи ваша думка збігається з думкою більшості...

- Скажіть, будь ласка, чи є в “Однокласниках” група прихильників т/с “Байки Мітяя”?

Микола Антонович, м.Рівне

- Так, одна з найкращих - це закрита група в “Однокласниках” - http://www.odnoklassniki.ru/baykimityaya.

- Прошу, розкажіть про Максима Аверіна та Ольгу Красько із серіалу “Скліфосовський”. Чому остання пішла із серіалу? І в чому секрет такої гарної фізичної форми Аверіна?

Даша Больба

- Ольга Красько сама вирішила залишити проект, тому сценаристи не знайшли нічого кращого, як убити її героїню у 2 сезоні т/с “Скліфосовський”. Ольга пішла не через конфлікти, їй просто набридли постійні емоційні перевантаження, які доводилося переживати, граючи в серіалі роль лікаря. “За час зйомок знімальна група стала, ніби однією родиною, але я просто втомилася від болю, крові... Бути лікарем складно навіть на екрані!” - Зізналася актриса.

Секрет фізичного і духовного процвітання Максима Аверіна - це мандрівки по далеких країнах. “Це ліки від усіх бід, - розповідає Максим. - З роками привчив себе нікого не навантажувати своїми проблемами. Щодо того, як стежу за собою. Для артиста його тіло та обличчя - це робочі інструменти, тому вони повинні виглядати добре. Дивно бачити актора, який у 30 років відростив собі живота. Не вірю, що така людина зможе викластися на повну на сцені. Коли я відчуваю, що не у формі, сідаю на дієту. Багато дає дихальна гімнастика Стрельникова. Проте, через брак часу, спортзал не відвідую”.

- Де можна подивитися зрозумілою мовою 8-ий сезон “Відчайдушних домогосподарок”, який нам ще не показували?

Віра (смс-запитання)

- Останній 8-ий сезон серіалу у високій якості доступний на сайті: http://www.housewivestv.ru/8_season_online.php

Олесь ПОЛІЩУК

25.04.2013



Рівне-Ракурс №10 від 25.04.2013p. 
На головну сторінку