Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №601 від 03.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Сімейні чвари

Мудрі жінки знають, як помиритися з чоловіком

Народна мудрість стверджує, що сварка і тимчасові сімейні з’ясування стосунків тільки зміцнюють почуття, зближують людей і роблять їхній союз міцнішим, витривалішим. Може, так воно і є? Але коли сваришся з близькою людиною, на душі так кепсько, що хочеться вити. А коли згадуєш всі слова, сказані в пориві гніву, взагалі почуваєшся не найкращим чином. Адже більшість з них не мають жодного стосунку до того, кому вони були адресовані.

Є декілька способів, як помиритися з чоловіком і при цьому довести йому, що він був не правий, а також ненав’язливо вказати на помилки. Для цього жінка повинна бути не лише лагідною, покірною і слухняною дружиною, але й мудрою. Тільки мудра жінка може зробити своїм рабом сильного і владного чоловіка. І, якраз, у примиренні мудрість не другорядна.

Найдієвіший спосіб, забути про сварку - почати миритися в ліжку. Залиште з’ясування стосунків на потім, а після пристрасних, млосних зітхань і солодкої насолоди, навряд чи захочеться продовжувати неприємну розмову.

Інший спосіб, як помиритися з чоловіком. Після кількагодинної мовчазної паузи необхідно розпочати відверту розмову, але при цьому слід пам’ятати, що необхідно обговорити проблеми, які виникли під час суперечки і спробувати вирішити їх, натомість не створюючи привід для нового скандалу.

Ще один спосіб, як помиритися з чоловіком. Усі чоловіки у глибині душі дуже м’які і ранимі. Але повірте, чоловіки більш лагідні, ніж жінки, і зворушити їх - не так вже й складно. Варто лише образитися і дати чоловіку зрозуміти це, яким би грізним, непохитним і гордим він не був. Зробивши правильні висновки, чоловік обов’язково докладе максимум зусиль, щоб помиритися з розумницею-дружиною.

03.05.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2013p. 
На головну сторінку