Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №601 від 03.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будь у формі

Як влаштувати домашній спа-салон?

Більшість жінок просто марять спа-процедурами, хоча це так і залишається лише фантазією. Виникає це з різних причин, головними вважаються обмаль вільного часу або грошей. Окрім того, в більшості маленьких міст про спа-салони можна дізнатися лише з друкованих видань. Проте з цієї ситуації можна знайти вихід, адже зробити для себе спа-салон у домашніх затишних умовах з невеликими витратами здатна будь-яка жінка. Для цього потрібно знайти час, мати хороший настрій і косметику.

Изготовление металлоконструкций на заказ качественно.

Затишок і спокій

Найбільш важливою умовою, яку варто враховувати і дотримуватися її під час спа-сеансу, є релаксація і створення необхідної атмосфери. Бажано винести все зайве з ванної кімнати, розвісити різнобарвні махрові рушники, запалити ароматичні свічки, увімкнути улюблену мелодію.

Труба водо-газопроводная из стали купить.

Харчування в ході спа-процедур

За кілька годин до спа-процедур варто смачно поїсти, підібравши нежирну і легку їжу. У проміжках між сеансами пийте воду, чудово підійдуть настої з трав, які мають заспокійливу і розслаблюючу дію. Горішки і сушені фрукти відмінно підійдуть для легкого перекусу, морепродукти і будь-які овочі для основного вживання їжі. Від жирної їжі краще відмовитися.

Основні етапи спа-процедури

Процедури потрібно розділити на декілька етапів, адже є певний порядок їх проведення:

• Починати сеанс краще з ванни і бажано з використанням натуральної морської солі. Також непогано додати декілька крапель ароматичної олії. Відпочинок і позитивні емоції на цьому етапі відіграють одну з головних ролей. Також не забудьте завчасно купити якісні махрові рушники.

• Завдяки процедурі пілінгу шкіра стає м’якою і шовковистою. У залежності від речовин, які містить скраб, він може виконувати різні дії: тонізуючу, поживну і т. ін. Можна скористатися вже готовим продуктом із магазину, чи виготовити скраб власноруч, наприклад, з подрібненої кави або вівсяного борошна, змішаних з олією або сметаною. А ось засоби для очищення шкіри на базі меду володіють прекрасним відлущуючим ефектом.

• Наступним кроком є обгортання. Все тіло вкривають вершками або розтертими фруктами. Після цього варто загорнутися в рушник або простирадло. Гарного результату можна досягти обгорнувшись поліетиленовою плівкою.

• Маска - найкраще зволоження й очищення шкіри. Бажано побалувати різноманітними масками і інші частини тіла.

• Закінчити спа-процедури варто теплим душем і склянкою ароматного чаю.

Для догляду за собою завжди потрібно знаходити час.

03.05.2013



Рівне-Ракурс №10 від 03.05.2013p. 
На головну сторінку