Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №602 від 09.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#До Дня Перемоги

Ветеранам подарували святковий настрій

Ветеранам подарували святковий настрій

Від усього депутатського корпусу голова обласної ради Юрій Кічатий привітав ветеранів і разом з головою ОДА Василем Берташем передав пацієнтам Рівненського обласного госпіталю інвалідів війни матеріальну допомогу та 66 сертифікатів на слухові апарати. Загалом, згідно з обласною програмою “Ветеран”, цьогоріч з обласного бюджету на одноразову матеріальну допомогу до Дня Перемоги для ветеранів війни виділено 66 тисяч гривень.

- Ви - переможці, влада робитиме все належне, щоб ви це відчули, - звернувся до ветеранів війни голова обласної ради Юрій КІЧАТИЙ в госпіталі ВВ на урочистостях, приурочених до Дня Перемоги.

Керівники області поспілкувалися з пацієнтами та медичними працівниками госпіталю, які розповіли про досягнення та проблеми, що потребують першочергового вирішення. Наприклад, необхідна реконструкція терапевтичного корпусу, в якому розташовано терапевтичні та неврологічні відділення на 160 ліжкомісць. З цього приводу дано доручення голови ОДА - департаменту з питань будівництва та архітектури ОДА щодо відповідного обстеження будівлі та підготовки проектно-кошторисної документації, зокрема, на заміну даху та вікон.

Святковий настрій пацієнтам госпіталю подарували й артисти обласної філармонії та художньої самодіяльності УМВС в Рівненській області. Пісні воєнних років та сучасності у їхньому виконанні викликали у сивочолих ветеранів не лише оплески, а й світлі сльози смутку втрат і радості життя.

09.05.2013



Рівне-Ракурс №10 від 09.05.2013p. 
На головну сторінку