Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №603 від 16.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Феміда

За криваву розправу - сім років ув’язнення

Рівненським міським судом оголошено вирок у кримінальній справі про обвинувачення 39-річного мешканця міста Рівне у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (“Умисне тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення”). Засуджений проведе за ґратами сім років.

Трагедія сталася 23 жовтня 2011 року в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Відінська у Рівному. Ахмедзанір (так звати засудженого) у своєму помешканні зі знайомим Сергієм упродовж дня розпивав спиртні напої. Між чоловіками, як це нерідко буває після надмірного вживання оковитої, виникла сварка, яка переросла у бійку. Ахмедзанір, схопивши дерев’яну ніжку від журнального столика з металевим гвинтом та фіксуючою планкою на ребрі, почав наносити ще недавньому товаришеві удари по голові, руках, ногах, поперековій ділянці, грудях. А також клинком ножа завдав два удари в праве стегно. Тільки після цього знавіснілий чоловік зупинився, підійшов до стаціонарного телефону й набрав номер швидкої.

- Тілесні ушкодження в комплексі призвели до вираженої зовнішньої кровотечі та масивної крововтрати, яка й стала причиною смерті, вони перебувають у прямому причинно-наслідковому зв’язку з настанням смерті і належать до тяжких тілесних ушкоджень за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння, - повідомив Олександр ХАРЕЧКО, старший прокурор прокуратури м.Рівне, який підтримував державне обвинувачення в суді.

За висновками судово-імунологічних експертиз, кров потерпілого спеціалісти виявили не лише на знаряддях убивства й одязі засудженого, а й на стінах, стелі, меблях, килимі, речах, які були в квартирі.

Незважаючи на те, що підсудний визнав свою вину в інкримінованому йому злочині лише частково, суд, допитавши свідків, дослідивши матеріали кримінальної справи, вважає, що винність підсудного повністю доведена сукупністю доказів, зібраних у справі, перевірених і досліджених судом у судовому засіданні.

16.05.2013Прес-служба прокуратури м.Рівне



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2013p. 
На головну сторінку