Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №604 від 23.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Битому не спиться

Повторний злочин

За результатами проведення комплексу слідчих (розшукових) дій прокуратурою області у взаємодії з працівниками відділу внутрішньої безпеки ДВБ МВС України в області викрито факт злочинної діяльності оперуповноваженого одного із районних відділів міліції.

Встановлено, що правоохоронець вимагав та одержав від мешканця Рівненщини хабар в сумі 7 тис. дол. США та 1 тис.грн. за непритягнення останнього до кримінальної відповідальності.

Після передачі грошей міліціонера намагалися затримати "на гарячому", однак він спробував втекти від правоохоронців на власному авто. Підозрюваного наздогнали біля одного з ринків обласного центру. Нині він перебуває у Рівненському ІТТ.

Слідчим відділом слідчого управління прокуратури Рівненської області розпочато кримінальне провадження за одержання хабара, поєднаного з вимаганням. Триває досудове слідство.

Крім того, слід зазначити, що у жовтні минулого року прокуратурою області було завершено розслідування кримінальної справи за обвинуваченням цього ж співробітника міліції у вчиненні злочинів за одержання хабара, незаконне переправлення осіб через державний кордон України та зловживання службовим становищем. Оперуповноважений разом з колегою одержав від двох іноземців 3 тис.дол. США за те, щоб ті уникнули відповідальності за незаконне переправлення громадянина Республіки Шрі­Ланка через державний кордон України. Тоді судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Триває судовий розгляд.

23.05.2013Прес­службапрокуратуриРівненськоїобласті



Рівне-Ракурс №10 від 23.05.2013p. 
На головну сторінку