Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №605 від 30.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Хто на новенького

Новий депутат

На минулому тижні у фракції Всеукраїнського об'єднання “Свобода” Рівненської міської ради відбулися зміни: замість Олексія Бучинського, який переміг на довиборах до Рівненської обласної ради, депутатом став наступний у партійному списку ­ рівнянин­свободівець Павло Шамшин (1986 р.н.). Нового депутата було представлено минулого тижня на сесійному засіданні Рівненської міської ради.

Схоже на те, що Павлу Шамшину не знадобиться багато часу на вивчення регламенту ради та проблемних питань міста. Як зазначив він під час спілкування з журналістами, свою увагу, як народного обранця, планує сконцентрувати на земельній тематиці. Зок­рема, його цікавить те, яка кількість із тих городян, яким виділено земельні ділянки, перебувала в загальноміській черзі на їх отримання.

Павло 10 років тому розпочав свою трудову діяльність на РОДТРК на посаді оператора телебачення. Згодом був ведучим програм цієї телерадіо­компанії. А з 2006 року перейшов на роботу кореспондентом на ТРК “Рівне­1”. На “Рівне­1” працював кореспондентом служби новин, автором циклових передач та керівником щоденної кримінальної програми “Патруль”. З минулого року Павло Шамшин розпочав роботу в компанії "ЛотософтЛімітед" на посаді випускового редактора, а згодом був призначений директором МППФ “Любава­Люкс”.

Новоспечений депутат має вищу освіту (Львівський національний університет ім. Івана Франка, магістр журналістики за спеціальністю “Міжнародна журналістика”). Одружений, виховує доньку.

30.05.2013Ярослав ТАРАСЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 30.05.2013p. 
На головну сторінку