Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №605 від 30.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Благодійність

У вісімнадцяте “Звірою в майбутнє”

Незабутніх 9 днів вихованці Рівненського міського Палацу дітей та молоді подарували рівнянам. Протягом цього часу вони радували глядачів флеш­мобами, різноманітними акціями, виставами, концертами, таким чином заохочуючи останніх допомогти шести обдарованим учням ПДМу та діткам з особливими потребами. Все це відбувалося в рамках Благодійного марафону “З вірою в майбутнє”, який фінішував грандіозним за маcштабамигала­концертом.

Благодійність ­ необхідна справа й досить важлива в нашому повсякденному житті. І приємно, що вже вісімнадцятий рік Рівненський Палац дітей та молоді займається цим, виховуючи в дітях любов до ближнього, розуміння суті проблеми, які нині є досить болючими для нашого суспільства.

Тому навіть невеличкий, здавалося б, внесок у велику справу значної кількості людей виллється в реальну допомогу дітям. Бути благодійниками завжди вважалося справою честі, і бажання вихованців ПДМ не бути осторонь можна лише вітати. З кожним роком благодійний марафон “З вірою в майбутнє” набуває все більших і більших розмахів. Красномовне підтвердження цьому ­ велика кількість закордонних гостей, які долучилися до цьогорічного дійства.

­ Благодійний марафон “З вірою у майбутнє” здолав ще одну сходинку, вийшовши на міжнародний рівень, ­ говорить директор Рівненського міського Палацу дітей та молоді Ірина ПЕРВУШЕВСЬКА. ­ Адже в ньому взяли участь багато іноземних гостей, які завітали до нас із Словаччини, Франції, Польщі, Білорусі, Росії. Сьогодні ми можемо підвести підсумки справді значущих акцій, які вчергове примушують переконатися, що благодійна допомога ­ це питання, яким потрібно займатися повсякчас.

Під час Марафону відбулося безліч концертів та інших заходів, на які завітали мешканці міста. Виступи різноманітних колективів палацу, щодня збирали аншлаги. Таким чином кожний глядач, купуючи квиток, робив свій маленький внесок у загальну справу. Не пройшов благодійний марафон “З вірою в майбутнє” і повз увагу перших осіб.

­ Я щороку беру участь у Благодійному марафоні, ­ говорить заступник міського голови Рівного Галина КУЛЬЧИНСЬКА. ­ Адже дуже важливо купувати квитки на заходи, брати участь в аукціонах, цим самим допомагати талановитим дітям та дітям з особ­ливими потребами. Це досить важливо і просто необхідно.

Під час фінального гала­концерту переповнена глядацька зала стоячи вітала тих, заради кого так плідно і натхненно працювали всі вихованці та вик­ладачі ПДМу, спонсори та меценати Благодійного Марафону. Троє діток з центру “Особлива дитина” та шестеро талановитих вихованців Палацу відчували на сцені щирість оточуючих, доброзичливе ставлення і, напевно, велике нервове напруження.

Окрім того, благодійну допомогу отримали онкохворі, ВІЛ­інфіковані та хворі на сухоти діт­ки. А діти­марафонці отримали не лише матеріальну підтримку, а й чимало цінних подарунків.

Завершальним гучним акордом благодійного Марафону став справді феєричний виступ гурту “OT VINTA”, який не лише зірвав шквал оплесків, а й подарував глядачам безліч емоцій та позитиву.

30.05.2013Георгій ПАВЛОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 30.05.2013p. 
На головну сторінку