Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №605 від 30.05.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Правосуддя

Сліди “замести” не вдалося

Прокуратурою Рівненської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двох громадян, які підозрюються в умисному вбивстві 64­річної Зінаїди у м. Рівне.

Досудовим розслідуванням, яке проводилося СУ УМВС України в Рівненській області, встановлено, що злочин вчинили двоє чоловіків 49­и та 30­и років ­ обидва на ім'я Павло, один з яких ­ громадянин Росії. Проникнувши до будинку рівнянки, що проживала на вулиці Залізничній, викрали майно, задушили господиню, а щоб приховати злочин, підпалили помешкання та втекли на легковому автомобілі жертви.

Також з’ясовано, що чоловіки в липні минулого року в цьому будинку робили ремонт, тоді в них і виникло бажання викрасти майно Зінаїди. Під час встановлення кондиціонера в літній кухні господарства рівнянки вони незаконно встановили дистанційно керовану сигналізацію, завдяки якій отримували інформацію про перебування людей у приміщенні.

Обом чоловікам інкриміновано: умисне вбивство з корисливих мотивів з метою приховати інший злочин, вчинений за попередньою змовою групою осіб, незаконне заволодіння транспортним засобом, умисне знищення майна, порушення недоторканності приватного життя.

Окрім того, 49­річному Павлу доведеться відповідати ще й за зберігання зброї без передбаченого законом дозволу, оскільки під час обшуку в нього за місцем проживання було вилучено саморобний пістолет, перероблений із стартового.

Підсудні очікуватимуть на вирок у слідчому ізоляторі.

30.05.2013Алла ПАНЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 30.05.2013p. 
На головну сторінку