Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №606 від 06.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зміни

Новий керівник обіцяє покращання

Про зміну власника на підприємстві ПАТ "Рівнеобленерго" (нагадаємо, що колишні власники, американська компанія AES, більшу частину акцій перепродали компанії з російським капіталом VS “Energy”) ми вже повідомляли. Настала черга зміни керівництва на головній енергопостачальній компанії Рівненщини. Oсь і дочекалися ми нового призначення. На днях уродженця Житомирщини Сергія Невмержицького, який до цього працював у "Житомиробленерго", офіційно представили, як нового керівника ПАТ "Рівнеобленерго". Родина нового керівника, дружина та двоє дітей, нині проживають у Житомирі, але незабаром переберуться до Рівного.

За словами Сергія Невмержицького, зміна керівництва на роботі підприємства не позначиться. “Рівнеобленерго” й надалі працюватиме стабільно. Окрім того, новий керівник пообіцяв, що зміни будуть лише в кращу сторону, адже планується покращити рівень мереж і рівень обслуговування. На це покращання запланована інвестиційна програма на 47 мільйонів гривень. Більше 75% коштів піде на реконструкцію мереж та реконструкцію підстанцій Рівненської області.

З попереднім керівником, Вадимом Кухтієм, не розпрощались, а призначили новостворену посаду директора з перспективного розвит­ку. Він зазначив, що раніше такої посади на підприємстві не було, її створили з приходом нового власника, проте в структурі VS “Energy” такі посади є, тому не дивно, що й на “Рівнеобленерго” з’явилася аналогічна.

06.06.2013Георгій ПАВЛОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 06.06.2013p. 
На головну сторінку