Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №606 від 06.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс кримінальний

Хоробрість зникла на лаві підсудних

День народження товариша для 25­річного жителя Рівного Олексія Д. закінчився плачевно. Він пив пиво в одному з торговельних центрів Рівного, це привернуло увагу працівника міліції з охорони об’єктів УДСО при УМВС України в Рівненській області. На прохання припинити порушувати громадський порядок нетверезий молодик накинувся на працівника органів внутрішніх справ.

Давні товариші Олексій і Ростислав святкування розпочали в іменинника вдома. Трохи випивши, вони подалися до торговельного центру, купили пива, яке й почали розпивати біля входу до магазину. На порушників одразу звернув увагу охоронець, зробив молодикам зауваження, однак, коли ті на слова чоловіка не відреагували, на допомогу вийшов міліціонер, який у той день ніс чергування. Правоохоронець попросив чоловіків пройти в кімнату охорони для проведення профілактичної бесіди. Натомість Олексій почав штовхати працівника міліції, пошкодив йому формений одяг, наніс міліціонерові ногами удари в голову та груди.

­ Дії підсудного Олексія Д. Рівненський міський суд кваліфікував за ч. 2 ст. 342 (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків), ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України, ­ розповів державний обвинувач, старший прокурор прокуратури м.Рівне Олег КОСТЮК. ­ При призначенні покарання суд урахував, що підсудний повністю визнав себе винним. Згідно з вироком суду, який набрав законної сили, Олексія засуджено до позбавлення волі на 1 рік і 6 місяців. Чоловіка звільнено від відбування покарання з випробуванням, встановивши йому іспитовий строк тривалістю один рік.

06.06.2013Олена КУЗМЕНКО



Рівне-Ракурс №10 від 06.06.2013p. 
На головну сторінку