Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №606 від 06.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Чемпіонат України серед жінок

Сусідів перемогли…

Вища ліга Другу перемогу в звітному сезоні у вищій лізі здобула костопільська “Родина”. У п'ятому турі змагань на власному полі представниці Рівненщини переграли столичний “АТЕКС”. Поєдинок п'ятого туру чемпіонату України серед жінок між столичним “АТЕКСом” та костопільською “Родиною” ніс принциповий характер.

Суперники були сусідами по турнірній таблиці. У попередніх зустрічах футболістки з Києва зазнали чотирьох поспіль поразок, а підопічні Василя Мамчура призабули смак перемоги після першого туру, коли спромоглися в гостях перемогти другу команду харківського “Житлобуду”.

Матч у Костополі розпочався з тріумфу господарок поля. Вже на шостій хвилині Олена Фесюк відзначилась зі штрафного. Після цього “Родина” продовжувала атакувати, але наприкінці гри пропустила зовсім необов'язковий м'яч. Щоб вирвати перемогу, в костопільчанок залишалося трохи більше десяти хвилин. У ці хвилини в господарок справжні лідерські якості проявила Вікторія Головач. Гравець юнацької збірної України, якій першого червня виповниться лише шістнадцять, на 89-й хвилині гри заробила пенальті. Вирок арбітра чітко реалізувала Юлія Матько. Отже, - 2:1, і друга перемога “Родини” в чемпіонаті.

Старший тренер ЖФК “Родина” Василь МАМЧУР: “Гра була важкою і принциповою, адже команди - сусіди в турнірній таблиці. Окрім того, в нинішньому сезоні нам важче, адже немає трьох основних гравців центру поля. Другий гол зробила дівчинка, яка щойно приїхала з матчів за юнацьку збірну України. Вона і в тій команді лідер”.

Наступну календарну гру чемпіонату “Родина” проведе 9-го червня у Чернігові проти “Легенди". Вдома ж костопільчанки зіграють 16-го червня проти маріупольської “Іллічівки”.

06.06.2013Януш СЕРПЕНЬ



Рівне-Ракурс №10 від 06.06.2013p. 
На головну сторінку