Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №606 від 06.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Спідвей

За крок до фіналу

Не дивлячись на те, що в Рівному спідвей, попри намагання Сергія Пелешка, взяв чергову паузу, нагадаємо, що команда “МИР”, розпочавши сезон у другій польській лізі з трьох виїзних поразок, знялася з чемпіонату, а також після домашньої поразки в російському Кубку В. І. Корнєєва рівненський колектив припинив виступи. І в цьому турнірі ми будемо продовжувати слідкувати за нашими спідвеїстами, які виступають в інших змаганнях.

У Пілі 1 червня завершився півфінал Особистого Чемпіонату Європи серед юніорів. Перемогу здобув латвієць Анджей Лебедєв, другим за підсумками гонки став Петр Павліцкі, а на найнижчій сходинці п’єдесталу розташувався Олександр Локтаєв, який у додатковому заїзді залишив позаду себе поляка Хуберта Ленговіка.

Окрім вищезгаданої трійки путівки до фіналу завоювали ще два польських гонщика ­ Хуберт Леговік і Павло Пшедпельські. Право резервного гонщика фіналу, який відбудеться 24 серпня в німецькому місті Гюстров, отримав також представник Польщі ­ Артур Чаю. Досить непогано виступив другий представник України в цій гонці ­ рівнянин Станіслав Мельничук ­ сьоме місце.

Рівнянину лише одним очком поступився Артур Чаю. Розпочавши гонку, двічі поспіль здобуваючи по два очки, у третьому своєму заїзді рівнянин фінішував лише третім. І хоча після цього в заключних двох заїздах він повторив стартовий результат, набравши в сумі 9 очок (2,2,1,2,2), дістатися до 6 місця йому так і не вдалося. Як виявилося, вирішальну роль зіграв якраз 11 заїзд, в якому Станіслав поступився головному конкуренту в боротьбі за 6 місце Артуру Чаю, прийшовши третім. Його конкурент був другим, а першим у тому заїзді фінішував гонщик, який у підсумку посів друге місце ­ Петр Павліцкі. Потрібно також додати, що в своїх п’яти заїздах рівнянин поступився лише гонщикам першої шістки, всіх інших залишив позаду. Цим і вик­ликано 3 місце в 11 заїзді, в якому стартувало одразу два гонщики першої шістки.

06.06.2013Дмитро РАЧКОВСЬКИЙ



Рівне-Ракурс №10 від 06.06.2013p. 
На головну сторінку