Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №607 від 13.06.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Ракурс добрих порад

Не залишилося засобу для миття посуду?

Використайте рідкий пральний порошок (гель). Розчиніть чайну ложку гелю у гарячій воді й помийте посуд (краще у гумових рукавичках).

Якщо потрібно відчистити пригорілі каструльки і сковороди, замочіть їх із кондиціонером для білизни в гарячій воді на кілька хвилин. Потім весь посуд ретельно ополосніть.

Якщо нема чим випрати білизну, на замінюйте пральний порошок засобом для миття по­суду. Він дуже піниться і мо­же зіпсувати пральну машину.

Закінчився пральний порошок?

Для делікатної і нижньої білизни підійде шампунь. Плями можна спочатку запрати, потім налити в таз прохолодної води, розвести в ньому невелику кількість шампуню і випрати, як зазвичай.

Потрібний плямовивідник?

Підійде тривідсотковий перекис водню. Ефект від нього приблизно такий же, як і від відбілювача для кольорової білизни.

Обробляти перекисом мо­ж­­на більшість видів тканин. Просто потріть пляму тампоном, змоченим у перекис, а потім змийте гарячою водою.

Немає засобу для видалення плям із килимів?

Спробуйте дитячі серветки або вологі серветки для зняття макіяжу. Спершу змочіть пляму на килимі мокрим рушником, а потім потріть його серветками, міняючи їх у міру забруднення. Промокніть поверхню килима мокрою ганчіркою або сухою серветкою.

13.06.2013



Рівне-Ракурс №10 від 13.06.2013p. 
На головну сторінку